Depression: Den terapeutiske konfrontation (Ebog, Pdf, Dansk)

Af: Panagiotis Charbis

Forlag: Forlaget Sisifos
Format: pdf
Type: Ebog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788799289868
Udgave: 2. udgave
Udgivelsesdato: 11-09-2012
Udgiver: The Art og Living
Serie: En trilogi
Serienummer: Bog 1
Sideantal: 128 Sider
Oversætter: Marianne Fogh Møller
Filtype: pdf
Filstørrelse: 2080 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Kort beskrivelse
Hvad er depression, og hvordan konfronterer vi den? Er det sandt, at depression er en kronisk og uhelbredelig lidelse? Denne bog siger noget andet, nemlig at der findes en måde, hvorpå vi kan konfrontere depressionen og derved komme den til livs. I bogen giver Panagiotis Charbis en skarp karakteristik af depressionen. En karakteristik, der blandt andet medfører en opdeling af depressionen i tre nærtbeslægtede, men alligevel væsensforskellige kategorier af psykiske symptomer, hvoraf kun én kaldes depression. Denne opdeling i symptomer er en nødvendighed for at opnå en effektiv og succesfuld terapi. En stor del af bogen viser praktiske beskrivelser af Sisifos-metodens tilgang til depression via 10 eksempler på klienter, der alle tidligere har fået diagnosen depression. Kun fem af disse har reel depression, mens de andre har nærtbeslægtede symptomer. Denne bog er den første i en trilogi om depression og beskriver fundamentet i det terapeutiske forløb omkring depression.
PRIS
138,90 kr

Levering : Straks (Leveres på e-mail)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Løsning på det uløselige!

I denne første del af trilogien om depression af Panagiotis Charbis oplever læseren blandt andet mødet med i alt 10 klienter, der alle tidligere har fået diagnosen depression eller depressiv, men uden at det førte til bedring. Et resultat Charbis ikke kan acceptere, og han tog derfor kampen op. Efter en hård og stædig kamp så succesfulde resultater dagens lys, og depression var ikke længere en kronisk og uhelbredelig lidelse, som bedst holdes i ave gennem medicinsk behandling. Der er med andre ord skabt en metode, som kan konfrontere depression og komme den til livs - Sisifos-metoden. Bogen præsenterer læseren for Charbis’ udarbejdelse af tekniske detaljer omkring depressionens psykosyntese, et arbejde, der medførte en opdeling af depression i tre nærtbeslægtede symptomer, hvoraf kun én kan kaldes depression. Denne opdeling var nødvendig for at opnå en effektiv og succesfuld terapi.

I bogen hører vi blandt andet om de 10 klienters baggrunde og dele af terapiforløbet med fokus på begyndelsen, og læseren opfordres til at lege med og forsøge at spotte hvilken af de fem, der har depression, og hvilke der lider af en anden psykisk sygdom. Svaret kommer først senere i trilogien, der forventes at udkomme i løbet af 2013 og 2014.

Bogens 1. udgave var skrevet til studerende af Sisifos-metodens, men på utallige opfordringer kommer den nu her i en officiel 2. udgave. God fornøjelse

Om bogens forfatter: Panagiotis Charbis har mere end 30 års erfaring som psykoterapeut, og mange mennesker kender ham fra Europas alternative verden som ‘Sisifos’. Fra 1980 begyndte han at hjælpe narkomaner, og med stor succes. Siden har han på baggrund af kraftig efterspørgsel udviklet Sisifos-metoden, der beskriver den terapeutiske konfrontation med størstedelen af de psykiske lidelser, der kendes i dag. I 1995 gav han sine første kurser for psykologer i Grækenland med fokus på misbrug og angst. I 2002 åbnede han en psykoterapeutisk klinik i København, og i 2005 åbnede Sisifos-centeret for studerende af Sisifos-metodens psykoterapeutiske diplomuddannelse.

Anmeldelser (0)