Desserter med sommerbær: Lad dig friste af sommerens søde fristelser Forstør

Desserter med sommerbær: Lad dig friste af sommerens søde fristelser (e-bog, epub)

Af: Magasinet ISABELLAS

Forlag: Aller Media
Format: epub
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 2015-05-20
Udgivelse: 1. ebogsudgave
ISBN-13: 9788793359086
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 2248 KB
Filversion: 2.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable
Opskrifter til lækre desserter med sommerbær

Flere detaljer

Inden for 10 minutter på e-mail

39,90 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Man kan efterhånden få de fleste slags sommerbær året rundt i supermarkedet, men de tåler sjældent sammenligning med den ægte vare, nemlig sommerbær i sæson. Derfor gælder det bare om at spise løs i den korte periode, de er her. Har du selv jordbær og bærbuske i haven, kan du sikkert fråse i bær hver dag, og ellers kan de små herligheder fryses ned og gemmes til senere på året, hvor du kan lave syltetøj og desserter af dem. I denne bog har vi samlet en række opskrifter på desserter med rabarber, hyldeblomster, mynte og sommerbær, som er vores absolutte favoritafgrøder i sommerperioden. De fleste opskrifter er lavet af friske bær, men du kan for det meste sagtens bruge bær fra fryseren. Må du ty til frosne bær fra supermarkedet, skal du huske at give dem et opkog, inden du bruger dem, da der kan være bakterier i bærrene. Har du forelsket dig i en bestemt opskrift, men mangler det pågældende bær, kan du som regel erstatte det med et andet, fx jordbær i stedet for hindbær eller blåbær i stedet for brombær. Prøv dig frem – desserter skuffer sjældent! Fra Isabellas siger vi velbekomme!

Anmeldelser fra kunder

Bedømmelse 
21-01-2011

Kristian Kirk Mailands fotobog om et helt almindeligt, helt igennem gennemsnitligt hovedstrøg i en mere end gennemsnitlig provinsby i det helt almindelige og gennemsnitlige ”Udkantsdanmark” er god. Hvis man giver sig tid. For torvet er lurvet, slidt. Det er smukt. Det skinner. Det er gammelt. Det er skummelt. Store Torv er mønstre og mennesker. Store Torv er tomhed og fravær. Store Torv kan være international hygge og ultra mega meget provins. Hvis man vil. Eller ikke har for travlt. Og her ligger bogens styrke. Vi får Store Torv i langsomt tempo. Der er tid til at se, tid til at fordøje de mange vinkler og småhistorier, der dagligt bliver Store Torv til del.

Tak til Kristian Kirk Mailand for at give nysgerrigheden et los i røven. Bogen er oplagt som gaveidé.

Bedømmelse 
14-01-2011

Torvet fra nye vinkler.
Vi vader omkring i vores virkelighed og ser den ikke altid rigtigt an. Hjernen slår fra og kører på automatpilot, og det tror da også pokker at gå rundt med højspændte sanser og registrere alt omkring én, hver gang man krydser Store Torv i Rønne. Det ville kræve alt for megen opmærksomhed og energi, og man ville stensikkert komme hjem uden den pakke gær, man gik ud for at købe. På automatpiloten, til gengæld, kan man bevæge sig gennem byen og have mentalt overskud til både at lade tankerne vandre og huske sine indkøb. Men derfor kan det dog være både interessant og sjovt i overført betydning ind imellem at løfte blikket og se på det hele én gang til. Det har Kristian Kirk Mailand gjort, hvilket der er kommet en fotobog ud af med det prosaiske, men præcise, navn ”St. Torv – fotografi.”

Skriv en anmeldelse!

Skriv en anmeldelse

Desserter med sommerbær: Lad dig friste af sommerens søde fristelser

Desserter med sommerbær: Lad dig friste af sommerens søde fristelser

Opskrifter til lækre desserter med sommerbær