Det alt for dygtige barn - en bog om følelsesmæssig incest Forstør

Det alt for dygtige barn - en bog om følelsesmæssig incest (e-bog, epub)

Af: Patricia Love

Forlag: Forlaget Grenen
Format: epub
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 2013-01-25
Udgivelse: 1
Oversætter: Steen Rassing, Berit Nielsen
ISBN-13: 9788799434473
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 880 KB
Filversion: 2.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable
Følelsesmæssig incest er desværre ikke et nyt fænomen i Danmark, men begrebet er nyt. Bogen definerer begrebet og hjælper læseren til at bearbejde det.

Flere detaljer

Inden for 10 minutter på e-mail

67,40 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Lyder noget af dette bekendt: “Af alle mine børn, forventede jeg mest af dig” Oversættelse: Jeg har udvalgt dig til at gøre liv værd at leve. “Du har aldrig givet mig noget besvær” Oversættelse: Ignorér dine egne behov, jeg kan ikke håndtere dem. “Du er den eneste der virkelig forstår mig” Oversættelse: Jeg ville være fuldstændig alene, hvis det ikke var for dig Hvis det lyder bekendt, så kunne det se ud som om du var barn af en forælder for hvem du har betydet rigtig meget – men i virkeligheden er du vokset op med forventningen om at du gav afkald på dig selv til fordel for din forælder. Du blev ansvarlig for din forælders velbefindende. I dag ved vi, at det også er overgreb og kalder det “følelsesmæssig incest”. i bogen giver dr. patricia love ægte håb om heling efter følelsesmæssig incest. Bogen hjælper dig til at: - identificere tegn på følelsesmæssig incest - konfrontere dine forældre og din fortid på en kærlig og forstående måde - slippe de gamle mønstre – uanset om dine forældre er døde eller ej - skabe et positivt forhold til dine forældre – og ikke mindst til dine egne børn.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Det alt for dygtige barn - en bog om følelsesmæssig incest

Det alt for dygtige barn - en bog om følelsesmæssig incest

Følelsesmæssig incest er desværre ikke et nyt fænomen i Danmark, men begrebet er nyt. Bogen definerer begrebet og hjælper læseren til at bearbejde det.