Det bittersøde æble Forstør

Det bittersøde æble (e-bog, epub)

Af: Edith Rode

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 141
Dato for udgivelse: 2016-12-12
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
ISBN-13: 9788711667811
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 765 KB
Filversion: 3.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable

Inden for 10 minutter på e-mail

60,70 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

I "Den evige ungdom" gør en kvinde sig klar til at møde sin ungdomsflamme for første gang i tyve år, i "Mefisto" forelsker en kold og overfladisk ung pige sig i titelkarakteren, og i "Miniature" koster den store og overpyntede pige Sonja rundt med de mindre.
Mange af fortællingerne i Edith Rodes "Det bittersøde æble" er samtaler med den kloge veninde Corinna, men alle bærer de det bittersøde i sig, som titlen antyder.
Edith Rode (1879-1956) var en dansk forfatter, digter, journalist og brevkasseredaktør. Hun debuterede i 1901 med romanen "Misse Wichman", som forsvarede kvinders ret til seksualitet, et emne hun også tog op i sine senere værker. Edith Rodes forfatterskab spænder over digte, noveller, erindringer, romaner, filmmanuskripter, rejseskildringer, biografier, kogebøger samt det store opslagsværk "Den gyldne bog om danske kvinder", som hun var hovedredaktør på. Edith Rode beskæftigede sig gennem hele sit forfatterskab med kvinders rettigheder og udgav flere biografier om kendte danske kvinder.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Det bittersøde æble

Det bittersøde æble