Det gode liv - mere end dig selv Forstør

Det gode liv - mere end dig selv (e-bog, pdf)

Af: Johannes Andersen

Forlag: Forlaget Philosophia
Format: pdf
Sprog: Dansk
Sideantal: 257
Dato for udgivelse: 2004-01-01
Redaktion: Niels Jakob Harbo, Simon Laumann Jørgensen, Christian Lystbæk, Carsten Fogh Nielsen, Morten Sandberg
Medforfattere: Johannes Andersen, Dominique Bouchet, Jens Christensen, Carl-Göran Heidegren, Carsten René Jørgensen, Chung Kim, Anne Marie Pahuus, Anders Moe Rasmussen, Jacob Dahl Rendtorff, Merete Wiberg, Rasmus Willig
ISBN-13: 9788793041059
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 5913 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: pdf
Antologi som fokuserer på de mange forskellige opfattelser af det gode liv, og diskuterer hvordan forholdet til andre mennesker spiller ind her.

Flere detaljer

Inden for 10 minutter på e-mail

103,15 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Hvad er det gode liv? Det er svært at svare på! På den anden side er det i dag et krav, at vi hver især kan give et bud. Det gode liv har man diskuteret til alle tider, men at alle i samfundet skal finde deres egen særlige vej i livet, er dét, der er særligt for vor tid. Selvom vi ikke dagligt tænker over, hvad det gode liv er, så står vi hele tiden over for fordringen om at realisere det. Gifter man sig med den forkerte, kan man ikke give et familiært eller kirkeligt pres om et hurtigt bryllup skylden. Det betyder også, at vi kan føle en moralsk forpligtigelse til at lade os skille, hvis partneren begrænser vores livsudfoldelse. Ellers spilder vi vores liv!

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Det gode liv - mere end dig selv

Det gode liv - mere end dig selv

Antologi som fokuserer på de mange forskellige opfattelser af det gode liv, og diskuterer hvordan forholdet til andre mennesker spiller ind her.