Det tredje testamente Forstør

Det tredje testamente (e-bog, epub)

Af: Craig Russell

Forlag: Forlaget Hovedland
Format: epub
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 2016-03-04
Udgivelse: 1
ISBN-13: 9788770705608
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 435 KB
Filversion: 2.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable
Det tredje testamente er en apokalyptisk thriller. Den handler om virkelighedens natur og hvordan den opfattes af vores skrøbelige bevidsthed.

Flere detaljer

Inden for 10 minutter på e-mail

130,65 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Verden over begynder folk at se ting, som ikke er der, og som ikke kan eksistere. Visioner, begivenheder fra fortiden, der udspiller sig i nutiden. Til at begynde med er uregelmæssighederne ikke så bemærkelsesværdige: Ting, der er tidsmæssigt fejlplaceret, og som opfanges i udkanten af synsfeltet; glimt af familie og venner, der for længst er døde. Men som tiden går, bliver visionerne mere vedholdende, mere udbredte. Mere skræmmende. På MIT laboratorierne har bogens hovedperson psykiateren John Macbeth arbejdet på eller rettere sammen med verdens mest avancerede model af den menneskelige hjerne. Han har base i København, på Niels Bohr Instituttet, men i nært samarbejde med MIT. Da Macbeth er hjemme i Boston for bl.a. at besøge sin bror, tager besynderlighederne til i omfang. Boston rammes af et voldsomt jordskælv, som imidlertid ikke efterlader nogen fysiske spor, men bringer Macbeth i begivenhedernes centrum. Er der en virus, der ligger til grund for de mærkelige oplevelser, eller er det guddommelige visioner …? Det mener den kvindelige amerikanske præsident - ? Samtidig bliver der ved med at dukke referencer op på nettet til en mystisk forfatter, der måske slet ikke eksisterer. Bogen voldsomme handling kulminerer i København, hvor Macbeth befinder sig i et kapløb med tiden for at afdække fænomenerne. Det tredje testamente er en apokalyptisk thriller. Den handler om virkelighedens natur og hvordan den opfattes af vores skrøbelige bevidsthed.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Det tredje testamente

Det tredje testamente

Det tredje testamente er en apokalyptisk thriller. Den handler om virkelighedens natur og hvordan den opfattes af vores skrøbelige bevidsthed.