Det usynlige rumskib Forstør

Det usynlige rumskib (e-bog, epub)

Af: Georg Gjedde

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 120
Dato for udgivelse: 2017-12-06
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
ISBN-13: 9788711687345
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 2092 KB
Filversion: 3.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable

Inden for 10 minutter på e-mail

60,70 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

"Fire børn fra jordkernen skal inviteres til at besøge vor verden. Det skal være fire almindelige børn fra en almindelig gade. De skal helst kende hinanden og være gode kammerater. Det er vigtigt, at de har lært lidt af livets alvor og modgang at kende, uden at de af den grund har tabt humøret, men tværtimod har lært, hvor nyttigt det er at holde sammen og hjælpe hinanden, når det kniber."
Et usynligt rumvæsen kommer til Jorden med netop denne ordre. De fire almindelige børn finder det på en almindelig dansk gade, og Jørgen er iblandt dem. Han har ganske rigtigt oplevet modgang i sit liv. Hver morgen må han selv stå op og gøre sin lillesøster klar til at komme i vuggestue, for hans far er død, og hans mors vagt på fabrikken begynder, før vuggestuen åbner. Nu tyder det på, at Jørgen og hans tre venner Vera, Jonny og Aniko får vendt op og ned på deres liv, når de rejser med det usynlige væsen i dets usynlige rumskib.
Georg Gjedde (1913-1992) var en dansk forfatter og oversætter, der debuterede i 1940 med romanen "Et lilla bånd på øjet. En henkogt roman" og skrev senere trilogien "Jeg – en mand" under pseudonymet Sverre Holm. Georg Gjedde blev flere gange tildelt Statens Kunstfonds Engangsydelse samt Helge Rode Legatet og Jul. Bomhols legatbolig, Digterhjemmet.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Det usynlige rumskib

Det usynlige rumskib