Dino får en ny ven Forstør

Dino får en ny ven (e-bog, epub)

Af: Søren Jessen

Forlag: Mallebuh
Format: epub
Sprog: Dansk
Serietitel: Dino
Sideantal: 25
Dato for udgivelse: 2012-10-29
Udgivelse: 2. ebogsudgave
Nr. i serien: 6
ISBN-13: 9788792805539
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 5830 KB
Filversion: 2.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable
Dino er ude at gå tur og han har fået en stor madpakke med. Men der forsvinder hele tiden noget fra madpakken. Hvem er der der stjæler fra ham?

Flere detaljer

Inden for 10 minutter på e-mail

41,10 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Dino er ude at gå en tur, og han har en dejlig madpakke med. Dino finder et dejligt sted. Han er blevet sulten. Men madpakken, som hans far har lavet, er slet ikke god. "Addr! Kun frugt!" udbryder Dino, da han ser, hvad han har med. Men han er vel nødt til at spise lidt alligevel ... indtil maden begynder at forsvinde. Nogen hugger Dinos mad. Hvem er det? Uddrag fra anmeldelser: "Fortællingerne er mundrette, lette at læse højt, hyggelige og søde. Men det allerbedste er tegningerne. Søren Jessen har givet sin Dino en aldeles betagende mimik. Man kan tydeligt se, hvad Dino tænker, blot ved at se på tegningerne. Herlige bøger som vi gerne vil have flere af." JP "Øgle med charme" Politiken "Dino er kendt og elsket af børn mellem et og tre år ... Søren Jessen har i sine tegninger og tekst formået meget præcist at fange de stemninger og handlinger, børn i Dinos alder beskæftiger sig med." Fyns Stiftstidende

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Dino får en ny ven

Dino får en ny ven

Dino er ude at gå tur og han har fået en stor madpakke med. Men der forsvinder hele tiden noget fra madpakken. Hvem er der der stjæler fra ham?