Distance i arbejdslivet Forstør

Distance i arbejdslivet (e-bog, pdf, drm)

Af: Peter Holdt Christensen

Forlag: Samfundslitteratur
Format: pdf, drm
Sprog: Dansk
Sideantal: 200
Dato for udgivelse: 2015-04-23
ISBN-13: 9788759323236
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 920 KB
Kopibeskyttelse: AdobeDRM
Rettigheder: Kopi: 10, Print: 300
Bogtype: Ebog
Filtype: pdf
Mange arbejdspladser giver i dag de ansatte mulighed for at arbejde hjemmefra i perioder. Hvilke muligheder og udfordringer rummer dette distancearbejde?

Flere detaljer

Inden for 10 minutter på e-mail

Formater / udgaver

Paperback
49,00 kr
pdf, drm
130,65 kr

130,65 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Mange arbejdspladser giver i dag de ansatte mulighed for at arbejde hjemmefra i perioder. Hvilke muligheder og udfordringer rummer dette distancearbejde? Peter Hold Christensen fokuserer på, hvordan arbejdsformen på den ene side kan give en række fordele, såsom øget fleksibilitet og færre afbrydelser, men på den anden side kan medføre en række ulemper, i form af fx oplevelse af isolation eller at den ansatte bliver overset ved forfremmelser. I bogens første del redegør han for udviklingen af distancearbejde og for, hvordan kommunikation, motivation og koordination af arbejdsopgaver kan udfordres af, at man arbejder på afstand af hinanden. I anden del diskuterer han, hvordan især tre temaer autonomi, relationer og synlighed har betydning for distancearbejde, og hvordan ledere og medarbejdere kan være opmærksomme på de tre temaer for bedst muligt at understøtte denne arbejdsform. Bogen giver et tiltrængt forskningsbaseret indblik i distancearbejde. Den er skrevet til kurser i HRM, ledelse og organisation og kan også læses af ledere og HR-medarbejdere, som ønsker en bedre forståelse af dette felt.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Distance i arbejdslivet

Distance i arbejdslivet

Mange arbejdspladser giver i dag de ansatte mulighed for at arbejde hjemmefra i perioder. Hvilke muligheder og udfordringer rummer dette distancearbejde?