Dit barns selvværd: Sådan styrker du gode tanker, livsglæde og trivsel hos dit barn (og dig selv) Forstør

Dit barns selvværd: Sådan styrker du gode tanker, livsglæde og trivsel hos dit barn (og dig selv) (e-bog, epub)

Af: Lene Væsel

Forlag: Dansk Psykologisk Forlag A/S
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 192
Dato for udgivelse: 2016-08-15
ISBN-13: 9788771581614
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 5599 KB
Filversion: 2.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable
Et højt selvværd hos vores børn er et godt udgangspunkt for livsglæde og trivsel. Men hvordan kan vi bedst muligt styrke vores børns selvværd?

Flere detaljer

Inden for 10 minutter på e-mail

Formater / udgaver

Hæftet
216,65 kr
epub
182,15 kr

182,15 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Et højt selvværd hos vores børn er et godt udgangspunkt for livsglæde og trivsel. Men hvordan kan vi bedst muligt styrke vores børns selvværd? Vi forældre er vores børns vigtigste rollemodeller. Derfor må vi først og fremmest se på vores eget selvværd og på vores egen adfærd. Alt for mange mennesker er meget selvkritiske, og vi kommer nemt til at tro, at andre også har de samme negative tanker om os. Så prøver vi på forskellige måder at kompensere, for eksempel ved at blive meget perfektionistiske eller ved helt at lade være med at gøre noget, som vi egentlig gerne ville. Gennem opdragelsen kan vi lære vores børn at være kritiske over for det billede af virkeligheden, som vores - til tider forræderiske- tanker opstiller. Vi kan hjælpe vores børn til at være sig selv på godt og ondt og hvile i sig selv. Det er aldrig for sent at gå i gang! Bogen er delt i tre dele. Første del beskriver selvværd, hvordan det udvikles, og hvad det betyder for vores livskvalitet. Anden del er bogens praktiske del. Her gives konkrete forslag, vejledning og øvelser i, hvordan man i familien kan arbejde med børns tanker, tankemønstre og større selvforståelse. Bogens tredje del omhandler lavt selvværd, mistrivsel, og hvad man skal være opmærksom på, hvis man overvejer, om barnet har behov for professionel hjælp. Bogen henvender sig til forældre til børn og unge, andre voksne, der er tæt på, og til alle faggrupper, der arbejder med børn, unge og familier. LENE VÆSEL er autoriseret psykolog med egen praksis i Viborg, hvor hun arbejder med unge og voksne med stress, angst og depression.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Dit barns selvværd: Sådan styrker du gode tanker, livsglæde og trivsel hos dit barn (og dig selv)

Dit barns selvværd: Sådan styrker du gode tanker, livsglæde og trivsel hos dit barn (og dig selv)

Et højt selvværd hos vores børn er et godt udgangspunkt for livsglæde og trivsel. Men hvordan kan vi bedst muligt styrke vores børns selvværd?