Døden venter Forstør

Døden venter (e-bog, epub)

Af: Linda Castillo

Forlag: Hr. Ferdinand
Format: epub
Sprog: Dansk
Serietitel: Amish krimi med Kate Burkholder
Sideantal: 330
Dato for udgivelse: 2015-09-24
Nr. i serien: 6
Udgiver: Hr. Ferdinand
Oversætter: Henrik Enemark
ISBN-13: 9788793323100
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 661 KB
Filversion: 2.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable
En amishkrimi med Kate Burkholder. # 6 i Kate Burkholderserien “Det er effektivt, foruroligende og troværdigt. Kort sagt leverer Castillo glimrende underholdning.”

Flere detaljer

Inden for 10 minutter på e-mail

Formater / udgaver

Paperback
129,95 kr
Indbundet
96,85 kr
epub
68,75 kr
zip_mp3
68,75 kr

68,75 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

En amishkrimi med Kate Burkholder. # 6 i Kate Burkholderserien Rygterne i Painters Mill fortæller, at det spøger ved den forladte Hochstetler-gård. Spøgelseshistorierne kender alle, men ingen ved, hvad der egentlig skete den forfærdelige nat for 35 år siden, da en amishfar og fire af hans fem børn omkom – og hans unge kone forsvandt sporløst. Politichef Kate Burkholder bliver tilkaldt til et dødsfald, der umiddelbart ligner selvmord – en mand er fundet hængt i sin lade – men beviserne peger dog hurtigt på, at der snarere er tale om et mord. Kate begynder at følge et svagt spor, som leder hende i retning af den tragiske hændelse 35 år tidligere. På hjemmefronten er Kate flyttet sammen med politiefterforsker John Tomasetti, og for første gang i lang tid er hun lykkelig. Men deres nyfundne lykke trues, da en af de mænd, der stod bag mordet på Tomasettis familie fire år tidligere, frifindes. Da endnu en person findes død, opdager Kate en forbindelse, som sender efterforskningen i en uventet retning og afdækker en skræmmende sandhed, der rammer dybt ind i kernen af livet i Painters Mill. Døden venter er sjette bog i Castillos fascinerende serie med den tidligere amishpige, nu politichef, Kate Burkholder som hovedperson.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Døden venter

Døden venter

En amishkrimi med Kate Burkholder. # 6 i Kate Burkholderserien “Det er effektivt, foruroligende og troværdigt. Kort sagt leverer Castillo glimrende underholdning.”