Dødningehovedbataljonen (Ebog, Epub, Dansk)

Af: Leo Kessler


Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: epub
Type: Ebog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788711497029
Udgivelsesdato: 19-09-2017
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
Serie: Victory
Oversætter: Inge Arends
Sideantal: 159 Sider
Filtype: epub
Filversion: 3.0
Filformat: Reflowable
Filstørrelse: 947 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Formater / udgaver
200,10 kr
47,20 kr
PRIS
47,20 kr

Levering: Straks (Leveres på e-mail)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

Beskrivelse

Det var et håbløst kapløb med tiden, en selvmordsopgave, som ingen kunne forventes at slippe levende fra - Hitlers sindssyge felttog i Rusland hvor isnende vind fejede hen over stepperne, og russerne i talløse skarer bare ventede på det tyske angreb. Det var i dette inferno, angrebsbataljon Wotan blev sat ind. Og nu stod de ansigt til ansigt med eliten af den russiske hær, der var lige så hensynsløs, som de selv.

Serien omhandler umulige missioner og krigssituationer fra Anden Verdenskrig; blandt andet SS Angrebsbataljonen Wotan under ledelse af den berygtede oberst Kuno von Dodenburg. Sammen må de kæmpe sig ud af den ene umulige mission efter den anden, imens krigen raser, og modstanderne rykker tættere og tættere på.

Charles Whiting (1926-2007) var en britisk forfatter, der både skrev skøn- og faglitteratur. I løbet af sin lange forfatterkarriere skrev han omkring 350 bøger både i sit eget navn, men også under en lang række pseudonymer (heriblandt Leo Kessler og Klaus Konrad). Whiting fik sin litterære romandebut med "The Frat Wagon" (1954). Herefter udgav Whiting en række krigsromaner, før han i 1967 begyndte at skrive faglitteratur, samtidig med at han skrev og udgav skønlitterære værker.

Anmeldelser (0)