Dommedagsfesten Forstør

Dommedagsfesten (e-bog, epub)

Af: Mads Storgaard Jensen

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 292
Dato for udgivelse: 2017-03-23
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
ISBN-13: 9788711734933
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 911 KB
Filversion: 3.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable

Inden for 10 minutter på e-mail

Formater / udgaver

Hæftet
217,45 kr
epub
60,70 kr

60,70 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

En kulturel opløsning er nært forestående. I hvert fald hvis man skal tro den kulturpessimisme, som længe har præget den offentlige debat og vores selvforståelse: Vi har ikke længere nogen fælles moral, vi er blevet indiviualiserede og egoistiske, det politiske liv savner visioner, vi lider under et traditions- og værditab.
Men er det nu så slemt, eller er der gået selvsving i debatten om, hvor håbløst det hele ser ud?
Med solidt fodfæste i virkelighedens verden bringer Mads Storgaard Jensen orden i begreberne og sætter spørgsmålstegn ved dommedagsvisionerne: Nok har vi i hvor kulturkreds oplevet et skift, der umiddelbart kunne tolkes som individualisering og opløsning, men neden under disse fænomener vokser en ny følsomhed frem, der vil forandre den måde, vi omgås og kommunikerer på, og som vil kunne præge os positivt fremover, hvis vi tager den på os i stedet for at hengive os til en festligholdelse af dommedag.
"Dommedagsfesten" er en debatbog, men også en rejse ind i vores nuværende kulturelle situation og de muligheder, der ligger foran os.
Mads Storgaard Jensen (f. 1968) er forfatter. Han har en ph.d i filosofi og semiotik fra Aarhus Universitet og debuterede i 1995 med filosofibogen "At lære livet", mens den skønlitterære debut kom i 1996 med "Som en engel ind i himlen".

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Dommedagsfesten

Dommedagsfesten