Drageløberen Forstør

Drageløberen (e-bog, epub)

Af: Khaled Hosseini

Forlag: Rosinante & Co.
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 261
Dato for udgivelse: 2012-03-05
Udgiver: Cicero
Oversætter: Alis Friis Caspersen
ISBN-13: 9788763824477
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 373 KB
Filversion: 2.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable

Inden for 10 minutter på e-mail

113,45 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

»Der er sider i Drageløberen, man ikke kan læse, fordi man må se gennem glædes- og smertetårer, og bogstaverne forsvinder som vejskilte i silende regn...
...Der er sommerdage, man føler, at man spildte, men ikke den uge, man læste Drageløberen«
- skrev Johannes Møllehave i Politiken.
»En fantastisk historie fortalt af en forfatter man kan glæde sig til at høre mere fra.«
- skrev Birkerød Avis
»En vidunderlig bog... Det er en af disse uforglemmelige historier der virkelig fæstner sig i hukommelsen. Alle de store temaer fra litteraturen og fra livet udgør grundstoffet i denne exceptionelle roman: kærlighed, ære, skyld, frygt, tilgivelse... Det er så kraftfuldt, at alt andet jeg læste i lang tid efter, virkede kedeligt,« skrev Isabel Allende.
»Drageløberen er en fantastisk roman og den indeholder alle de temaer, der gør en roman værd at læse: Venskab, ære, svigt, skyld, en søns kamp for sin fars kærlighed og kærligheden mellem mand og kvinde. Samtidig fortæller romanen på fornem vis om det ellers så lukkede Afghanistan.«
- Brændstrup Avis
Hassan er Amirs bedste ven. Det er ganske vist ikke noget han taler om, endsige selv erkender, for naturligvis kan man ikke være ven med sønnen af en tjener, en hazara, en af de laveststående i Afghanistan. Utænkeligt! Ikke desto mindre er Hassan Amirs bedste ven, og tilsammen udgør de et formidabelt par under den årlige drageturnering. Amir nedlægger dragerne, og Hassan løber dem op og bringer dem hjem i triumf.
Indtil drageturneringen i vinteren 1975 hvor det hele går så skrækkelig galt. Den dag mister Hassan sin bedste ven, og snart må han og hans højtelskede far forlade det hjem de har haft hos Amirs far. Få år efter rykker russerne ind i Kabul, krigen bryder ud, og Amir og hans far må under dramatiske omstændigheder flygte ud af landet til USA.
Det er muligt at gøre uret god igen. Det er de ord der runger i Amirs ører, da han mange år efter kaldes tilbage til Afghanistan. Den sorte samvittighed der har plaget ham lige siden den vinterdag i 1975, overdøver nu alle advarsler om at holde sig langt væk fra det talibanstyrede hjemland, for dette er hans sidste chance for at sone den synd han begik mod sin barndoms bedste ven.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Drageløberen

Drageløberen