Drømmeløs Forstør

Drømmeløs (e-bog, epub)

Af: Jørgen Brekke

Forlag: JP/Politikens Forlag
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 312
Dato for udgivelse: 2012-05-15
Udgivelse: 1. e-bogs udgave
ISBN-13: 9788740007329
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 2534 KB
Filversion: 2.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable
Drømmeløs er den anden selvstændige roman om den amerikanske kriminalbetjent, Felicia Stone og den kræftopererede politimand Odd Singsaker.

Flere detaljer

Inden for 10 minutter på e-mail

Formater / udgaver

epub
41,25 kr
zip_mp3
41,25 kr

41,25 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

I 1767 stikker en fattig og forhutlet visesanger af fra Stockholm efter at have fornærmet datteren til en af byens betydningsfulde mænd. Samme år finder den fordrukne og krakilske politimester Nils Bayer et nøgent lig af en mand på stranden uden for Trondheim. I vinteren 2011 i samme by finder man liget af en ung kvinde. Drabsmanden har fjernet strubehovedet på kvinden og stillet en spilledåse med en ukendt melodi på brystet af hende. En teenagepige forsvinder fra sit hjem, og Odd Singsaker frygter, at de kun har ganske kort tid at løbe på, før også pigen bliver et offer for manden med spilledåsen.. Forbrydelserne er adskilt i tid med næsten 250 år, men en ting ser ud til at knytte sagerne sammen: den fine melodi fra spilledåsen. Nordisk krimi når det er bedst: underspillet tone, barske forbrydelser, nuancerede, charmerende og usædvanlige personer som man i allerhøjeste grad kommer til at holde af og rigtig gerne vil følge gennem flere bøger, velresearchet stof med gennemtænkt plot. Drømmeløs er den anden selvstændige roman om den amerikanske kriminalbetjent, Felicia Stone og den kræftopererede politimand Odd Singsaker. Politikens Forlag

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Drømmeløs

Drømmeløs

Drømmeløs er den anden selvstændige roman om den amerikanske kriminalbetjent, Felicia Stone og den kræftopererede politimand Odd Singsaker.