E-håndbog for undertrykte - med nøgle til kommissærernes bullshit Forstør

E-håndbog for undertrykte - med nøgle til kommissærernes bullshit (e-bog, epub)

Af: Klaus Kjøller

Forlag: KJOELLER.dk
Format: epub
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 2014-04-07
ISBN-13: 9788740481853
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 566 KB
Filversion: 2.0
Kopibeskyttelse: Ingen
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable

Inden for 10 minutter på e-mail

82,50 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Dette er selvhjælps-e-bogen, som gør alle andre selvhjælpsbøger overflødige. Fordi denne bog hjælper dig til at få magt. Og når du har magt, så står menneskene omkring dig, dine undersåtter, på pinde for dig.
Bogen lærer dig, hvordan du får andre til at pleje dit ego, passe din have, skaffe dig et godt job, give dig store gaver, hjælpe dine venner, forfølge dine fjender og meget andet. Og elske dig samtidig. Bogen hjælper dig med at få tingene til at gå din vej: Forklarer, hvordan du indretter dig, således at mennesker omkring dig siger og handler på måder, som du godt kan lide og har gavn af. Familie, venner, arbejdskolleger og frivillige.
Bogen åbner dine øjne for, hvad magt kan gøre for dig. Og træner dig i brug af magtens enkle teknikker, når undersåtter skal trynes.
Og hvis du ønsker at fortsætte dit liv som magtesløs, så kan bogen også bruges til at træne i at blive et endnu lettere offer for andres magt, end du er i øjeblikket.
Valget mellem magt og magtesløshed er dit.
***
Klaus Kjøller er forfatter og kommentator. Var i 1978-2015 lektor i moderne dansk sprog og sprogbrug ved Københavns Universitet. Han har specialiseret sig i politisk kommunikation og sprogbrug. Han har skrevet bøger om manipulation, netværk, spindoktorer og argumentation. *** "E-håndbog for undertrykte – med nøgle til kommissærernes bullshit", som i 2015 også udkom som paperback, er tredje bind i en magttrilogi: bestselleren "Manipulation – en håndbog" (1991, rev. 2007) og "Netværk på godt og ondt – magtmisbrug for begyndere" (2016, første udgave i 2004). Alle bind kan læses og bruges uafhængigt af hinanden. Trilogiens to første bøger lærer dig, hvordan du – inden for de givne magtrammer – gør din kommunikation effektiv, så du når dine mål. "(E-)Håndbog for undertrykte" lærer dig, hvordan du erobrer magten og derefter indretter dit territorium, således at dine undersåtter kommunikerer, som du vil have det.
Læs mere om sammenhængen mellem bøgerne i kapitlet Efterskrift til magt3logien.
Læs på KlausKjoeller.dk om disse tre bøgers forhold til andre bøger i forfatterskabet.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

E-håndbog for undertrykte - med nøgle til kommissærernes bullshit

E-håndbog for undertrykte - med nøgle til kommissærernes bullshit