Efter stormen Forstør

Efter stormen (e-bog, epub)

Af: Linda Castillo

Forlag: Hr. Ferdinand
Format: epub
Sprog: Dansk
Serietitel: Amishkrimi med Kate Burkholder
Sideantal: 330
Dato for udgivelse: 2016-09-29
Nr. i serien: 7
Udgiver: Hr. Ferdinand
Oversætter: Henrik Enemark
ISBN-13: 9788793323773
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 718 KB
Filversion: 2.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable
Efter stormen er en isnende krimi, som samtidig giver et indblik i den hemmelighedsfulde amishkultur i USA’s midtvesten.

Flere detaljer

Inden for 10 minutter på e-mail

Formater / udgaver

Indbundet
96,85 kr
Paperback
129,95 kr
epub
68,75 kr
zip_mp3
68,75 kr

68,75 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Efter en tornados rasen i den lille flække Painters Mill i Ohio, USA, dukker der menneskeknogler frem mellem resterne af en gammel lade. Politichef Kate Burkholder får tildelt den tvivlsomme opgave det er at få knoglerne identificeret. Knoglerne har ligget længe og viser sig at være nøglen til en 30 år gammel sag, som fører Kate Burkholder langt ind i det amishsamfund, hun engang tilhørte. Da Kate selv bliver truet på livet og angribes der, hvor hun er allermest sårbar, bliver det tydeligt, at nogen i den ellers venlige og fredselskende sekt ønsker, at hun skal stoppe sin efterforskning – og de er villige til at gå langt for definitivt at begrave fortidens synder. Efter stormen er en isnende krimi, som samtidig giver et indblik i den hemmelighedsfulde amishkultur i USA’s midtvesten. Med bøger udgivet i 30 lande er Linda Castillo en international bestsellerforfatter i verdensklasse! Hendes spændende krimier med den kvindelige kriminalbetjent Kate Burkholder i hovedrollen udspiller sig i et amerikansk amishområde, og spændingerne mellem den afskårede og religiøse amishkultur og den anglo-amerikanske midtvestkultur giver romanerne et helt unikt særpræg. Castillo er selv opvokset på landet […]

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Efter stormen

Efter stormen

Efter stormen er en isnende krimi, som samtidig giver et indblik i den hemmelighedsfulde amishkultur i USA’s midtvesten.