Efterretningsstudier Forstør

Efterretningsstudier (e-bog, pdf, drm)

Af: Kira Vrist Rønn

Forlag: Samfundslitteratur
Format: pdf, drm
Sprog: Dansk
Sideantal: 252
Dato for udgivelse: 2016-11-21
ISBN-13: 9788759329313
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 11042 KB
Kopibeskyttelse: AdobeDRM
Rettigheder: Kopi: 10, Print: 378
Bogtype: Ebog
Filtype: pdf
En lærebog i udviklingen af efterretningsmæssige kompetencer og som afsæt for en informeret offentlig dialog om efterretningsvirksomhederne.

Flere detaljer

Inden for 10 minutter på e-mail

262,65 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Efterretningsvirksomhed er af gode grunde omgærdet af en høj grad af hemmeligholdelse, og det er notorisk vanskeligt at få indsigt i det konkrete arbejde, som efterretningstjenester bedriver. Som denne bog er et eksempel på, er det dog muligt at studere efterretningsvirksomhed fra en række akademiske discipliner uden at have indsigt i hemmeligheden. Bogen søger at samle et fagligt felt under betegnelsen Efterretningsstudier. Dette felt har som primært formål at behandle efterretningsvirksomhed akademisk. Gennem en kritisk, systematisk, upartisk og reflekteret tilgang forsøger forfatterne således at bringe studiet af efterretningsvirksomhed ud i lyset og bidrager dermed til en generel diskussion af efterretningsvirksomhed i demokratiske samfund. Bogen stiller skarpt på spørgsmål som: Hvornår er efterretningsvirksomhed legitim? Hvad er muligheder og begrænsninger for udøvelsen af forskellige former for demokratisk kontrol? Og hvilke dynamikker gør sig gældende i forhold til befolkningens tillid til efterretningsvirksomhed? Bogen kan anvendes som lærebog i uddannelsen og udviklingen af efterretningsmæssige kompetencer i forskellige professioner og som udgangspunkt for nuanceret og informeret offentlig dialog om efterretningsvirksomheders virke.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Efterretningsstudier

Efterretningsstudier

En lærebog i udviklingen af efterretningsmæssige kompetencer og som afsæt for en informeret offentlig dialog om efterretningsvirksomhederne.