Einsteins sidste teori (Ebog, Epub, Dansk)

Forfattere: Mark Alpert, Mark Alpert


Forlag: Hr. Ferdinand
Format: epub
Type: Ebog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788792639486
Udgivelsesdato: 14-12-2010
Udgiver: Hr. Ferdinand
Oversætter: Anne Mette Poulsen
Sideantal: 331 Sider
Filtype: epub
Filversion: 2.0
Filformat: Reflowable
Filstørrelse: 1539 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Kort beskrivelse
»Denne bog minder om Da Vinci Mysteriet - blot med fysik i stedet for billedkunst.« - New York Times En forrygende krimi om jagten på en Einstein-teori, ingen troede fandtes, men som ikke desto mindre kan ændre verden for altid. Mark Alperts debut er en af årets mest skarpladte bøger; Alpert formår at sammenflette videnskab, fysik, historie og politik til en besnærende cocktail og krydre det hele med et hæsblæsende tempo. Alt sammen gør denne bog til en enestående page-turner. Super underholdende og top spændende!
Formater / udgaver
45,20 kr
PRIS
45,20 kr

Levering : Straks (Leveres på e-mail)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

»Denne bog minder om Da Vinci Mysteriet - blot med fysik i stedet for billedkunst.« - New York Times

En forrygende krimi om jagten på en Einstein-teori, ingen troede fandtes, men som ikke desto mindre kan ændre verden for altid.

Mark Alperts debut er en af årets mest skarpladte bøger; Alpert formår at sammenflette videnskab, fysik, historie og politik til en besnærende cocktail og krydre det hele med et hæsblæsende tempo. Alt sammen gør denne bog til en enestående page-turner.

Den midaldrende fysiklærer på Columbia University, David Swift, bliver kaldt til hospitalet for at besøge sin læremester, som har været udsat for brutal tortur af en ukendt gerningsmand. Lige inden han dør, når den gamle mand at hviske en kryptisk besked, bl.a. indeholdende ordene »Einheitliche Feldtheorie«. Teorien om alting. Teorien der kan udslette Verden. Det var Einsteins mål i livet at finde frem til en komplet forenet teori - nogle ligninger som forklarer alle fysikkens kræfter. Einstein døde inden han nåede sit mål. Eller gjorde han?

Få timer efter at have hørt sin læremesters sidste ord, må David løbe for livet - på flugt fra en lejemorder så vel som FBI. Han hvirvles ind i en hæsblæsende jagt på sandheden om Einsteins teori - og dens konsekvenser. Super underholdende og top spændende!

Anmeldelser (0)