Elefanten der så gerne ville sove: - en ny bog der kan få dit barn til at falde i søvn Forstør

Elefanten der så gerne ville sove: - en ny bog der kan få dit barn til at falde i søvn (e-bog, epub)

Af: Carl-Johan Forssén Ehrlin

Forlag: Forlaget Alvilda
Format: epub
Sprog: Dansk
Serietitel: Kaninen der så gerne ville sove
Sideantal: 40
Dato for udgivelse: 2016-12-06
Nr. i serien: 2
Oversætter: Lilian Kingo
Illustrator: Sydney Hanson
ISBN-13: 9788771655728
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 10606 KB
Filversion: 2.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable
Gør som over 135.000 danske forældre, og se frem til en ny sengelægningsrutine, hvor godnatlæsningen bliver en fredelig og kærlig afslutning på dit barns dag.

Flere detaljer

Inden for 10 minutter på e-mail

Formater / udgaver

epub
71,50 kr
zip_mp3
71,50 kr

71,50 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

En ny godnathistorie, der får børn til at falde i søvn. "Elefanten der så gerne ville sove" er opfølgeren til den verdenskendte godnathistorie "Kaninen der så gerne ville sove". Millioner af forældre i over fyrre lande har på rekordtid taget den nyskabende bog til sig, simpelthen fordi den virker. I denne nye bog er den særlige søvnhjælpsteknik forbedret og finpudset – så glæd dig til historien om Ellen Elefants rejse gennem den magiske skov, som hurtigt vil hjælpe dit barn til at slappe af og falde godt i søvn. Gør som over 135.000 danske forældre, og se frem til en ny sengelægningsrutine, hvor godnatlæsningen bliver en fredelig og kærlig afslutning på dit barns dag. Eller brug historien i daginstitutionen, når børnene skal sove til middag. Det er nemt at gå til, og det hele er forklaret i bogen. Udtalelser om "Kaninen der så gerne ville sove": ”Virker på begge mine piger. Hvis de ikke sover allerede under historien, så gør de det, lige så snart den er slut.” – Forælder på Saxo.com ”Normalt tager ’sovekrigen’ over to timer. Med denne bog sov vores dreng efter tyve minutter.” – Forælder på Amazon.com ”Højtlæsning efter spisetid bør begrænses til særligt udvalgte bøger, der hjælper små børn med at ’rense ud i pandelapperne’, finde ro og slippe sig selv fri til søvnen. Carl-Johan Forssén Erhlins bog er oplagt til denne proces.” – Lola Jensen, familievejleder

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Elefanten der så gerne ville sove: - en ny bog der kan få dit barn til at falde i søvn

Elefanten der så gerne ville sove: - en ny bog der kan få dit barn til at falde i søvn

Gør som over 135.000 danske forældre, og se frem til en ny sengelægningsrutine, hvor godnatlæsningen bliver en fredelig og kærlig afslutning på dit barns dag.