Elektra Forstør

Elektra (e-bog, epub)

Af: Jakob Melander

Forlag: Det Danske Bibelselskab
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 456
Dato for udgivelse: 2016-09-30
Redaktion: Karen Karmark Kristensen
ISBN-13: 9788775238361
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 1124 KB
Filversion: 2.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable
I krimien ELEKTRA kredser krimiforfatteren Jakob Melander om store eksistentielle temaer som familie, jalousi og tab. Og inspirationen kommer fra den bibelske fortælling om Kain og Abel.

Flere detaljer

Inden for 10 minutter på e-mail

Formater / udgaver

epub
49,45 kr
zip_mp3
63,25 kr

49,45 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Lederen af Det Radikale Venstre og landets kommende statsminister myrdet i sine forældres hjem i Charlottenlund. Fundet i sin brors blodige favn og med drabsvåbnet – en økse – ved sin side. Presset ud af politikorpset og med en bror, der er dræbt i tjenesten, er Andreas Bjørn på vej direkte mod afgrunden. Og da ekskæresten Katharina, lillesøster til bøde offer og hovedmistænkt, beder om hjælp, står han over for sit livs dilemma. Og morderen er langtfra færdig ... 33 år tidligere i Athen slog juntaen ned på fredelige demonstranter med uhørt brutalitet. I et kaos af molotov-cocktails og revolutionsromantik mødte en ung dansk arkæolog kærligheden og blev forandret for altid. Hvilken andel har fortidens heksekedel af sex og politik i nutidens tragedie? Og kan Andreas undslippe sin døde brors skygge og standse morderen, før det er for sent? ELEKTRA er inspireret af fortællingen om Kain og Abel. Det er en krimi om, hvad der sker, når kærlighed bliver til had, om hævnens altødelæggende kraft – men også om menneskets evne til at overvinde selv den sværeste modstander. Om forfatteren Jakob Melander (f. 1965) er forfatter og cand.mag. i litteraturvidenskab. Han har arbejdet med teater og kommunikation og har en karriere som guitarist i flere danske rockbands bag sig. Jakob Melander debuterede i 2013 med krimien Øjesten, der er første bind i den internationalt anerkendte serie om Lars Winkler. Anmeldelser Lone Knudsen, fra bloggen Krimihjerte: "Plottet er virkelig godt skruet sammen, det er en krimi på allerhøjeste niveau. Efter min mening er det Jakob Melanders absolut bedste krimi til dato ... Elektra er en krimi, som du nødigt ligger fra dig når du først er gået i gang. Og WAUW for en slutning, den er ikke for alt for sarte sjæle ... For mig har det været årets krimi-oplevelse. Den SKAL du simpelthen bare læse, for den har det hele - et fantastisk godt plot, yderst velskrevet og den var en læseoplevelse ud over det sædvanlige. Hvis du kun ønsker at læse én krimi i år - så skal du vælge denne." Læs hele anmeldelsen Jannik Lunn, Bogpusheren: "Læserne må gennem mange dramatiske optrin inden den uhyggeligt spændende afslutning. Jakob Melander har med Elektra skrevet sin absolut bedste krimi hidtil, hvor ingredienserne foruden hævn er politik og sex, men også kærlighed og had." Læs hele anmeldelsen Mette Camilla Melgaard, KulturXpressen: "... spænding er jævnt fordelt igennem hele bogen og siderne vender næsten sig selv." Læs hele anmeldelsen Tine, fra bloggen Frk. Tines krimitanker: "Den er virkelig velskrevet og i et sprog der er hverdagsagtigt og bare flyder og får personerne til at fremstå troværdige ... en virkelig god og tankevækkende bog om hvad både kærlighed og dybt sort had, (måske) kan drive mennesker til." Læs hele anmeldelsen

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Elektra

Elektra

I krimien ELEKTRA kredser krimiforfatteren Jakob Melander om store eksistentielle temaer som familie, jalousi og tab. Og inspirationen kommer fra den bibelske fortælling om Kain og Abel.