En 32-årig forbryders livshistorie Forstør

En 32-årig forbryders livshistorie (e-bog, epub)

Af: Erik Nørgaard

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 88
Dato for udgivelse: 2017-05-31
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
ISBN-13: 9788711730072
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 2044 KB
Filversion: 3.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable

Inden for 10 minutter på e-mail

60,70 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

"Denne bog handler om en menneskeskæbne i Danmark omkring århundredeskiftet. Det er historien om en af samfundets undertrykte, men det er ikke nogen enestående historie. Mange andre er blevet knust som Carl N. blev det. Det enestående er kun, at han ved tilfældighedernes spil fik nedskrevet sit livs forløb i grove træk og sagtmodige vendinger. Titlen stammer fra ham selv: En 32-årig forbryders livshistorie. Han accepterede omverdens opfattelse: han var en forbryder."
Erik Nørgaard har udgivet Carl N.‘s barske beretning og suppleret med de oplysninger, han selv kunne finde om Carl N. og om fængselsvæsnet omkring århundredeskiftet. Samtidig drager han paralleller til sin egen tid, hvor tingene har ændret sig slående lidt. Samfundet straffer stadig for at straffe, uden at det lader til at have nogen positiv effekt ...
Den danske journalist og forfatter Erik Nørgaard Lykke (1929-2013) skrev blandt andet for Information og Politiken. Erik Nørgaard vandt flere priser, herunder Cavlingprisen og PH-prisen, for sin undersøgende journalistik, der stillede skarpt på vilkårene for nogle af landets dårligst stillede. Som forfatter udgav Erik Nørgaard over 50 bøger inden for genrerne skønlitteratur, erindringer, faglitteratur, reportage og historie.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

En 32-årig forbryders livshistorie

En 32-årig forbryders livshistorie