En datters drøm: Marta's arv Del II Forstør

En datters drøm: Marta's arv Del II (e-bog, epub)

Af: Francine Rivers

Forlag: Scandinavia A/S
Format: epub
Sprog: Dansk
Serietitel: Nye højder
Sideantal: 600
Dato for udgivelse: 2012-08-30
Udgivelse: 1
Nr. i serien: 2
Oversætter: Trine Tøndering
Redaktion: Martin Morfjord
Bearbejdning: Mette Wigh Tvermoes
ISBN-13: 9788771320282
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 10099 KB
Filversion: 2.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable
Nu kommer afslutningen på Francine Rivers medrivende familiesaga om forholdet mellem mødre og døtre. Det er en fascinerende saga der i to bind indgående følger 4 generationers kvinder gennem det særdeles omskiftende 20. århundrede.

Flere detaljer

Inden for 10 minutter på e-mail

165,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Nu kommer afslutningen på Francine Rivers medrivende familiesaga om forholdet mellem mødre og døtre. Det er en fascinerende saga der i to bind indgående følger 4 generationers kvinder gennem det særdeles omskiftende 20. århundrede. I bind 1 (En moders håb) fulgte man den unge pige Marta og hendes datter Hildemara gennem den første halvdel af århundredet med alle deres drømme, håb og indbyrdes konflikter. Dette bind begynder hvor sidste bind sluttede, og følger Hildemaras datter, Carolyn, og hendes vanskeligheder med at finde accept. Ligesom i første bind skifter fokus i løbet af bogen, og Carolyns datter May Flower Dawn bliver hovedpersonen for slutningen af sagaen hvor 4 generationers ophobede konflikter finder deres forløsning. Amerikas sociale og politiske historie danner en spændende baggrund for personernes udvikling, og man kommer på tæt hold af Vietnam-krigen, hippietiden og sidst, men ikke mindst krigen mod terror efter 11. september. Men bogen er meget mere end et interessant tidsbillede, den udforsker også indgående de konflikter og misforståelser der kan opstå mellem personer der egentlig elsker hinanden højt, men som på grund af forskellige omstændigheder aldrig får talt sammen – og den forløsning der kan komme når det endelig lykkes at få talt ud. Bag det hele ligger personernes kristne tro og deres kampe for at leve et kristent liv midt i en sekulariseret verden. Bogen skildrer levende hvordan Gud aldrig slipper sine, men møder dem, også i den dybeste nød, med sin betingelsesløse kærlighed der rækker ud efter mennesker selv når kirken svigter.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

En datters drøm: Marta's arv Del II

En datters drøm: Marta's arv Del II

Nu kommer afslutningen på Francine Rivers medrivende familiesaga om forholdet mellem mødre og døtre. Det er en fascinerende saga der i to bind indgående følger 4 generationers kvinder gennem det særdeles omskiftende 20. århundrede.