En dronnings bekendelser - Del 1 Forstør

En dronnings bekendelser - Del 1 (e-bog, epub)

Af: Victoria Holt

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 250
Dato for udgivelse: 2015-10-01
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
Oversætter: Vivi Berendt (Afdød)
ISBN-13: 9788711483060
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 1647 KB
Filversion: 3.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable

Inden for 10 minutter på e-mail

60,70 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Unge, smukke, forkælede Maria Antonia af Østrig forvandles til Marie Antoinette af Frankrig på hendes bryllupsdag. Ægteskabet med Dauphinen, som blev den sidste konge af Frankrig, den godhjertede, men svage Louis XVI, forvandlede Marie til en af historiens mest udskældte kvinder. En dronnings bekendelser er hendes historie.
Romanen om Marie Antoinettes liv, set gennem hendes egne øjne, er et fascinerende indblik i på den ene side et strålende hof, hvor ungdom og skønhed fejres, men også de begivenheder, der førte til Den franske revolution og afslutningen på monarkiet i Frankrig. Da Marie Antoinette endelig indser, at hendes handlinger og udskejelser har politiske konsekvenser, er det for sent, og både hende og hendes mands skæbne er forseglet.
Det er En dronnings bekendelsers del 1 af 2.
Victoria Holt (1906-1993), pseudonym for Eleanor Alice Burford Hibbert, var en af verdens mest elskede og mest produktive forfattere i sin levetid. Hun begyndte allerede at skrive som 17-årig, og en række af hendes tidlige noveller blev trykt i London-aviserne. Det var dog romaner i den historiske genre, der gav det internationale gennembrud, og i dag er hendes romaner solgt i over 50 millioner eksemplarer verden over.
"En af de ypperste forfattere af gotiske kærlighedsromaner og en stærk historiefortæller, hvis gribende romaner har begejstret millioner af læsere."
– RT Book Reviews

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

En dronnings bekendelser - Del 1

En dronnings bekendelser - Del 1