En flænge i himlen Forstør

En flænge i himlen (e-bog, epub)

Af: John Green

Forlag: JP/Politikens Forlag
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 320
Dato for udgivelse: 2012-09-28
Udgivelse: 1. ebogsudgave
Udgiver: Politikens Forlag
ISBN-13: 9788740009354
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 408 KB
Filversion: 2.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable
En flænge i himlen er en både rå, rørende og livsforelsket roman om udødelighed og alt det største og smukkeste i livet.

Flere detaljer

Inden for 10 minutter på e-mail

Formater / udgaver

Paperback
80,00 kr
epub
68,75 kr
zip_mp3
68,75 kr

68,75 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

En flænge i himlen var årets største overraskelse i amerikansk ungdomslitteratur, da den udkom. Tæt på genial blev John Greens bog kaldt af Time Magazine, og bogkøberne var enige. Siden bogen udkom i januar 2012, er den trykt i over 1.000.000 eksemplarer og dertil kommer et stort antal solgte e-bøger. I syv uger toppede den bestsellerlisten i New York Times. Og dét selv om bogen handler om noget så alvorligt som kræft. Hazel har i fire år levet med en alvorlig kræftdiagnose og er ofte ved at miste modet. Men så møder hun den ligeledes kræftsyge Augustus og bliver forelsket for første gang i sit liv. Pludselig ser hun på både sygdom, liv og død på en helt ny måde. En flænge i himlen er en både rå, rørende og livsforelsket roman om udødelighed og alt det største og smukkeste i livet. Kåret til Året bog 2012 af Time Magazine! Om forfatteren: En flænge i himlen er John Greens femte ungdomsbog. Bogen er solgt til en lang række lande samt til filmatisering.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

En flænge i himlen

En flænge i himlen

En flænge i himlen er en både rå, rørende og livsforelsket roman om udødelighed og alt det største og smukkeste i livet.