En fornem herre Forstør

En fornem herre (e-bog, epub)

Af: Carl Ewald

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 13
Dato for udgivelse: 2017-03-16
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
ISBN-13: 9788711727515
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 140 KB
Filversion: 3.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable

Inden for 10 minutter på e-mail

60,70 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Alle skovens planter og dyr er dejlige på hver deres måde, og de har alle sammen lige stor ret til at bo i skoven. Men ikke alle er lige fine på den. Der er nogle planter, der dukker hovedet så meget, at de ligner én stor undskyldning for sig selv. Andre hæver hovedet så højt, de kan, for at se så langt om sig som muligt. Den fornemste herre i skoven er dog egen. Den har hersket i skoven i årtusinder, og mange af de gamle egetræer har været i skoven, siden før nogen af de øvrige beboere blev født – den kan historier om hver og én af dem.
Forfatteren og journalisten Carl Ewald (1856-1908) havde en omfangsrig produktion, der strakte sig fra ironiske artikler i Politiken over debatterende samtidsromaner og historiske romaner til eventyr. Carl Ewald er også kendt for sin oversættelse af brødrene Grimms eventyr.
I Carl Ewalds eventyr møder vi den danske natur, dens dyr og planter på en ganske eventyrlig måde. Små som store vil nyde disse finurlige fortællinger, hvor dyrene får stemme, taler med træerne og klukker med vandløbene. I Carl Ewalds eventyr møder vi den danske natur, dens dyr og planter på en ganske eventyrlig måde. Små som store vil nyde disse finurlige fortællinger, hvor dyrene får stemme, taler med træerne og klukker med vandløbene.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

En fornem herre

En fornem herre