En fræk uge novellesamling Forstør

En fræk uge novellesamling (e-bog, epub)

Af: Mikkeline Vinter

Forlag: SAXO Publish
Format: epub
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 2017-02-08
ISBN-13: 9788740454024
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 91 KB
Filversion: 3.0
Kopibeskyttelse: Ingen
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable

Inden for 10 minutter på e-mail

Formater / udgaver

epub
27,50 kr
pdf
27,50 kr

27,50 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Novellesamlingen ”En fræk uge” indeholder de første 7 erotiske noveller, som Mikkeline Vinter har udgivet eksklusivt hos Saxo Publish – så er der pirrende godnat-læsning til en hel uge.
Mikkeline Vinter skriver nuanceret, kvalitetsorienteret og litterært bearbejdet erotisk litteratur, der giver plads til fantasien og hvor indhold, handling og scener er inspireret af og delvist baseret på læsernes input og fantasier, i kombination med frække, spændende og virkelige oplevelser, som Mikkeline selv har haft.
Efter stor succes med introduktionsnovellen ”Bare én gang”, der gav en forsmag på de efterfølgende noveller ”Kameraleg”, "En festlig udfordring", "Frisøren”, "Biltur i natten", “Fra fantasi til virkelighed” og "Ungt kød" er det blevet tid til en opsamling i form af novellesamlingen ”En fræk uge”, der indeholder samtlige syv historier.
Er du parat til masser af frække oplevelser, historier, drømme, hede fantasier, humor, kærlighed, jalousi, fest og ballade uden filter, så dyk ned i Mikkelines frække og forunderlige verden – det vil du nyde, hvad enten du er kvinde eller mand, moden eller ung.
OBS! Denne erotiske novellesamling er udgivet i en ren tekstbaseret ePub-version, men findes også i en grafisk opsat PDF-version. Indholdet svarer til ca. 87 normale paperback-sider og er målrettet læsere på +18 år, eftersom der indgår beskrivelser og ord, der kan virke stødende.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

En fræk uge novellesamling

En fræk uge novellesamling