En nærig mand Forstør

En nærig mand (e-bog, epub)

Af: Karen-Sophie Olsvig

Forlag: Forlaget Mellemgaard
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 101
Dato for udgivelse: 2016-04-11
Udgivelse: 1.
Redaktion: Ann-Britt Egholm Nissen
ISBN-13: 9788771900224
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 3722 KB
Filversion: 3.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable
Bogen indeholder fem historier fortalt for børn mellem 8-12 år. De er skrevet i et enkelt, tilgængeligt og underholdende sprog. Historierne er velegnede både som selvstændig læsning og som højtlæsning.

Flere detaljer

Inden for 10 minutter på e-mail

81,80 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Bogen indeholder fem historier fortalt for børn mellem 8-12 år. De er skrevet i et enkelt, tilgængeligt og underholdende sprog. Historierne er velegnede både som selvstændig læsning og som højtlæsning. Uddrag af bogen Der var engang en nærig mand. Han boede ude på landet, men han var født i en storby. Selvom han var nærig, var han alligevel en venlig mand. Han havde også en kone, men hun var så gammel, at hun slet ikke kunne gå mere. Hun sad i en stol i stuen og strikkede strømper til sig og sin gamle mand. Hun var næsten blind, sagde de voksne mennesker, der kendte til de gamle. Hvis der kom nogen og bankede på mandens og konens dør, blev der altid lukket op. Manden sagde: ”Goddag – og kom indenfor,” men han bød ikke på sodavand eller kaffe, appelsiner eller chokolade. Han var meget nærig. Der var nogle børn og enkelte voksne, der sagde “Ja, tak” til at komme ind i deres stue. Men de måtte altid stå op derinde, for manden havde kun to stole og et lille havebord. En stol til sin kone og én til sig selv. Han var alt for nærig til at købe flere møbler. Om forfatteren Karen-Sophie Olsvig (f. 1939) er uddannet folkeskolelærer fra seminariet i Nuuk, Grønland. Hun har skrevet, siden hun var barn og har udgivet flere børnebøger.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

En nærig mand

En nærig mand

Bogen indeholder fem historier fortalt for børn mellem 8-12 år. De er skrevet i et enkelt, tilgængeligt og underholdende sprog. Historierne er velegnede både som selvstændig læsning og som højtlæsning.