En sikker kreds Forstør

En sikker kreds (e-bog, epub)

Af: Peter Dürrfeld

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 174
Dato for udgivelse: 2017-03-23
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
ISBN-13: 9788711731086
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 1722 KB
Filversion: 3.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable

Inden for 10 minutter på e-mail

Formater / udgaver

Hæftet
200,05 kr
epub
60,70 kr

60,70 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Den afdankede og lettere desillusionerede freelancejournalist Steffen Ring var engang et respekteret navn i medieverdenen og et frygtet navn på Christiansborgs bonede gulve. Efter han for længst er gået af mode, bliver han budt inden for af et midterparti, hvor han tænker, at han da i det mindste kan uddele nogle velfortjente øretæver til politikere, han har kendt under sin tid som journalist.
Men det, der skulle være en afslappet måde at tage verbal hævn over gamle fjender, bliver pludselig til en alvorlig og anspændt affære, da hans profiltrimmer bliver fundet myrdet. Pludselig går det op for Steffen, at der bliver uddelt mere end verbale øretæver på Christiansborg.
Den danske forfatter Peter Dürrfeld (f. 1942) er uddannet lærer og underviste i en lang årrække på N. Zahles Gymnasieskole i København. Peter Dürrfeld debuterede som forfatter i 1976 med romanen "Kandidaten", og siden er det blevet til en perlerække af romaner og novellesamlinger. Ved siden af sit forfattervirke interesserer Peter Dürrfeld sig i høj grad for skak og musik, hvilket han har udgivet et utal af bøger og artikler om, blandt andet for Kristeligt Dagblad og Information.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

En sikker kreds

En sikker kreds