Endeløs Ø Forstør

Endeløs Ø (e-bog, epub)

Af: David Læby

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 109
Dato for udgivelse: 2016-10-17
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
ISBN-13: 9788711650653
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 636 KB
Filversion: 3.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable

Inden for 10 minutter på e-mail

60,70 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Nanna og Simon er vel på en måde kærester, selvom de bor hver for sig og Simon nok mest er til mænd. I hvert fald tager han til Stockholm for at lede efter en mand, han engang har mødt.
Nannas mor bor stadig i provinsbyen, hvor Nanna er vokset op. Hun sover hver nat på sofaen, mens hendes mand drikker øl i kælderen. Også et par af pigerne fra folkeskolen bor stadig i byen. En har parcelhus og job i Dagli‘ Brugsen, en anden er bistandsklient og postordrekunde.
Da morens moster skal begraves tager Nanna og hendes søster Gitte en tur hjem til provinsen, men de må begge skynde sig tilbage til storbyen igen.
"Endeløs ø" er en roman om eksistentiel hjemløshed, om det trøstesløse liv i provinsen og om det ensomme storbyliv. Det er en ubehageligt præcis samtidsskildring, der i dybe rids beskriver vidt forskellige miljøer og mennesker.
David Læby er født 1969 i Korsør. Bortset fra to år i Sverige, har han boet i København siden 1988. Han har en bachelor i Dansk og Kønsforskning og debuterede som forfatter i 1989 med digtsamlingen "Himmeltegneren".

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Endeløs Ø

Endeløs Ø