Et Eventyr i Natten Forstør

Et Eventyr i Natten (e-bog, epub)

Af: Palle Rosenkrantz

Forlag: Forlaget Meelbye
Format: epub
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 2015-05-10
Udgivelse: 2. E-bog
Illustrator: Elin Steffensen
Bearbejdning: Susanne Meelbye
ISBN-13: 9788799799039
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 1550 KB
Filversion: 2.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable
Det var aftenen før det store retsmøde i en sag, der i måneder havde holdt staden og det hele land i spænding, fordi den var rejst af rigsanklageren mod en af landets største og rigeste forretningsmænd, Direktøren for det mægtige...

Flere detaljer

Inden for 10 minutter på e-mail

41,20 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Kriminal-Roman
Det var aftenen før det store retsmøde i en sag, der i måneder havde holdt staden og det hele land i spænding, fordi den var rejst af rigsanklageren mod en af landets største og rigeste forretningsmænd, Direktøren for det mægtige handelsselskab ”Veritas". En mand, der indtog en ledende stilling i landets erhvervsliv og hidtil havde været lige så ”anset", som han var hadet og frygtet. Han var beskyldt for Assurancesvig, for at have tilegnet sig et millionbeløb under falske forudsætninger i en stor og indviklet handelssag under meget usikre internationale forhold. Sagen var ført frem mod ham med usædvanlig hårdhed, han sad fængslet ved dom i første instans, og nu skulde hans sag for den Højesteret.
Hun lyttede; hun syntes, hun hørte hans stemme derinde. Hun gjorde sig fri af sin aftenkåbe, men dens knapper tog fat i pailletvævet på hendes aftentoilette. Da hun havde befriet sig for kåben, gik hun hen til døren, der førte ind til rigsanklagerens privatkontor, og lukkede den op.
Forfærdet trådte hun et skridt tilbage. På gulvet lå hendes chef, Blodet var strømmet ud af et sår i hans bryst og havde farvet hans skjortebryst rødt.
Ved telefonen stod fuldmægtig Reinhold skælvende og ophidset og talte i usammenhængende sætninger. Den svære opskærerkniv med det brede, blinkende stålblad holdt han i sin højre hånd.
Kniven, den samme Kniv, som han…
”Reinhold, hvad har du gjort!" råbte hun i et fortvivlet skrig.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Et Eventyr i Natten

Et Eventyr i Natten

Det var aftenen før det store retsmøde i en sag, der i måneder havde holdt staden og det hele land i spænding, fordi den var rejst af rigsanklageren mod en af landets største og rigeste forretningsmænd, Direktøren for det mægtige...