Et land i krig Forstør
Kategorier / sektioner:

Et land i krig (e-bog, epub)

Af: Lars Halskov

Forlag: JP/Politikens Forlag
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 624
Dato for udgivelse: 2012-04-24
Medforfattere: Lars Halskov, Jacob Svendsen
ISBN-13: 9788740006520
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 4467 KB
Filversion: 2.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable
Et historisk drama har udspillet sig i kulisserne i de seneste ti år, hvor Danmark er blevet en af USA’s nærmeste allierede.

Flere detaljer

Inden for 10 minutter på e-mail

41,25 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Et historisk drama har udspillet sig i kulisserne i de seneste ti år, hvor Danmark er blevet en af USA’s nærmeste allierede. I det første samlede værk om Danmarks krigsindsats fortæller journalisterne Lars Halskov og Jacob Svendsen historien om, hvordan et lille uforberedt land i den bedste mening ender ved fronten i Irak og Afghanistan med store menneskelige og økonomiske omkostninger til følge. Fortællingen begynder med terrorangrebene den 11. september 2001 i USA og kortlægger de næste års lukkede beslutningsproces hos danske politikere og i forsvarets topledelse – og om beslutningernes konsekvens for de danske soldater, irakerne og afghanerne. Historien er fortalt gennem de mennesker, der oplevede begivenhederne. Strategerne i Nato, politikere på Christiansborg og topofficererne i forsvarsledelsen, der traf beslutningerne - og de danske soldater, som skulle parere ordre

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Et land i krig

Et land i krig

Et historisk drama har udspillet sig i kulisserne i de seneste ti år, hvor Danmark er blevet en af USA’s nærmeste allierede.