Etik i offentlig ledelse Forstør

Etik i offentlig ledelse (e-bog, epub)

Af: Mette Madsen

Forlag: Dansk Psykologisk Forlag A/S
Format: epub
Sprog: Dansk
Serietitel: I det offentlige
Sideantal: 148
Dato for udgivelse: 2014-02-14
Medforfattere: Mette Madsen, Christina Busk
ISBN-13: 9788771580150
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 1861 KB
Filversion: 2.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable
Redskaber og inspiration til alle, der arbejder med eller interesserer sig for offentlig ledelse, og som ønsker inspiration til arbejdet med etik i deres ledelsespraksis.

Flere detaljer

Inden for 10 minutter på e-mail

103,45 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Nye vinde blæser i offentlig ledelse, og det betyder en række etiske udfordringer for den enkelte leder, der skal navigere i det spændingsfyldte felt. Der sættes ofte lighedstegn mellem etik i ledelse og god ledelsespraksis, og de fleste offentlige ledere vil gerne betragtes som etiske. Men hvad vil det egentlig sige at handle etisk korrekt? Er det handlinger, der fremmer det gode for medarbejderne, for organisationen eller for borgerne? Hvilke midler kan man som leder benytte sig af i etikkens navn? Og hvem kan egentlig vurdere, hvornår noget er godt? Etikken er fyldt med gråzoner, og for mange offentlige ledere er det etiske fundament, der ligger til grund for den enkeltes værdier og beslutninger, ikke særlig klart. Etik i offentlig ledelse viser, hvordan etikken kan blive mere synlig og målbar gennem 'den etiske metode' - et navigations- og analyseredskab med rødder i den vestlige verdens etiske tradition. Gennem praktiske dilemmaer, interview med ledere og nemme øvelser gives der redskaber til at forstå og træne den etiske metode. Herved kan man som offentlig leder øge bevidstheden om, hvordan man allerede bruger etikken i sin ledelsesstil, kommunikation, konflikthåndtering og strategiske beslutninger. Og ikke mindst hvordan man kan bruge etikken som afgørende sparringspartner i svære ledelsesmæssige dilemmaer i hverdagen. Etik i offentlig ledelse henvender sig til alle, der arbejder med eller interesserer sig for offentlig ledelse, og som ønsker inspiration til arbejdet med etik i deres ledelsespraksis. Læs mere på www.etikos.dk

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Etik i offentlig ledelse

Etik i offentlig ledelse

Redskaber og inspiration til alle, der arbejder med eller interesserer sig for offentlig ledelse, og som ønsker inspiration til arbejdet med etik i deres ledelsespraksis.