Evidensbaseret medicin Forstør

Evidensbaseret medicin (e-bog, pdf, drm)

Af: Inger Bak Andersen

Forlag: Gads Forlag
Format: pdf, drm
Sprog: Dansk
Sideantal: 233
Dato for udgivelse: 2014-11-12
Udgivelse: 4. udgave 2014
Redaktion: Inger Bak Andersen, Peter Matzen
Medforfattere: Inger Bak Andersen, Peter Matzen, Malene Fabricius Jensen, Henrik Jørgensen, Jonna Skov Madsen, Ann M. Møller, Henrik Røgind, Thorkil Thorsen, Klaus Witt
ISBN-13: 9788712050094
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 2262 KB
Kopibeskyttelse: AdobeDRM
Rettigheder: Kopi: 10, Print: 349
Bogtype: Ebog
Filtype: pdf
Evidensbaseret medicin - eller EBM - er en lære- og opslagsbog for alle, der ønsker at basere deres praksis på den bedste tilgængelige viden.

Flere detaljer

Inden for 10 minutter på e-mail

294,25 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Evidensbaseret medicin anviser metoder til at formulere kritiske spørgsmål og finde svar på dem i forhold til klinisk beslutningstagen. Tjeklister er hertil et vigtigt redskab i den kritiske vurdering af litteratur og er et hjælpemiddel til at afklare, om den fundne litteratur er et relevant og troværdigt udgangspunkt for kliniske beslutninger. EBM er et redskab til at videreuddanne sig og til at holde sig selv og sine kolleger opdaterede med hensyn til at stille sikre diagnoser og give virksomme behandlinger. E-materiale i form af tjeklister og EBM-regneark til de hyppigst anvendte statistiske beregninger kan downloades på titlens hjemmeside.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Evidensbaseret medicin

Evidensbaseret medicin

Evidensbaseret medicin - eller EBM - er en lære- og opslagsbog for alle, der ønsker at basere deres praksis på den bedste tilgængelige viden.