Exit Music Forstør

Exit Music (e-bog, epub)

Af: Ian Rankin

Forlag: Forlaget Klim
Format: epub
Sprog: Dansk
Serietitel: Rebus
Sideantal: 397
Dato for udgivelse: 2015-07-09
Udgivelse: 1. elektroniske udg.
Nr. i serien: 17
Oversætter: Søren K. Barsøe
ISBN-13: 9788771297317
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 548 KB
Filversion: 3.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable
Der er kun få dage til, at Rebus skal pensioneres, og kan han nå at binde de løse ender sammen, samtidig med at han bliver anklaget for et overfald og suspenderes?

Flere detaljer

Inden for 10 minutter på e-mail

Formater / udgaver

Hæftet
130,00 kr
epub
49,50 kr
zip_mp3
49,50 kr

49,50 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

En delegation af russiske investorer er i byen, og en kontroversiel russisk lyriker bliver fundet myrdet. I opklaringsarbejdet må Rebus søge at balancere mellem det officielle Skotland, de ambitiøse lokale bankfolk og de mere eller mindre dubiøse russere. Fælles for dem er, at de er farlige at komme for tæt på, og det bliver ikke mindre farligt af, at den lokale storgangster Cafferty tydeligvis har noget med sagen at gøre. Alle presser på for at få lukket sagen hurtigst muligt, men Rebus og Siobhan Clarke er overbeviste om, at der er mere på spil end blot et fejlslagent røveri. Der er kun få dage til, at Rebus skal pensioneres, og kan han nå at binde de løse ender sammen, samtidig med at han bliver anklaget for et overfald og suspenderes? "En superb, spændende og sofistikeret politikrimi fra mesterens hånd." Politiken "Fremragende ... Et klassisk Rebus-plot, som man følger med i med sindet stemt sørgmodigt, i bevidstheden om at det altså er sidste gang." ***** Jyllands-Posten "Et smukt farvel og en nydelig svanesang for Rebus." **** Thisted Dagblad "Exit Music er som at miste en god ven. Det er John Rebus Blues." **** Jydske Vestkysten Syttende bog i serien om John Rebus

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Exit Music

Exit Music

Der er kun få dage til, at Rebus skal pensioneres, og kan han nå at binde de løse ender sammen, samtidig med at han bliver anklaget for et overfald og suspenderes?