Facebook for alle - 2. udgave (E-bog, Epub, Dansk)

Af: Louise Peulicke Larsen

Forlag: Libris Digimental A/S
Format: epub
Sprog: Dansk
Serietitel: Lær det selv
Sideantal: 104
Dato for udgivelse: 2014-04-07
ISBN-13: 9788778534965
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 5156 KB
Filversion: 2.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable
Udnyt mulighederne på Facebook, fx ved at bruge apps. Lær alt fra basale til avancerede funktioner på det sociale medie.

Flere detaljer

Formater / udgaver
101,90 kr
101,90 kr
PRIS
101,90 kr

Levering: Straks (leveres på e-mail)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Hvis du skal til at tage Facebook i brug, hjælper vi dig godt i gang. Vi gennemgår alt fra, hvordan du opretter en profil og finder venner, til hvordan du skriver din første statusbesked og i det hele taget kommunikerer på Facebook ved hjælp af chat, private beskeder, grupper og begivenheder. Er du erfaren bruger af Facebook, kan du i hæftet finde mange tips til, hvordan du kan optimere din brug af netværket, så du får det bedste ud af det. For eksempel lærer du at bruge lister til at sortere i hvilke nyheder du ser, så du ser det, der er mest relevant for dig, og du kan se hvordan du blokerer app-invitationer, hvis du er træt af altid at få invitationer til et spil du ikke gider spille. Du lærer desuden at sikre at dine beskeder og oplysninger kun kommer ud til de mennesker du ønsker skal se dem. Endelig bliver det gennemgået, hvordan du deler billeder og video, bruger apps og spil, hvordan du følger en virksomhed, opretter en virksomhedsside og meget mere.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Facebook for alle - 2. udgave

Facebook for alle - 2. udgave

Udnyt mulighederne på Facebook, fx ved at bruge apps. Lær alt fra basale til avancerede funktioner på det sociale medie.