Fadul og hele fadæsen (E-bog, Epub, Dansk)

Af: Iselin C. Hermann

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 184
Dato for udgivelse: 2013-05-15
Udgiver: Carlsen
Illustrator: Peter Bay Alexandersen
ISBN-13: 9788711374139
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 34496 KB
Filversion: 3.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable
Formater / udgaver
PRIS
60,70 kr

Levering: Straks (leveres på e-mail)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Fadul og Lamia bor med deres mor, far og bedstemor i den store købmandsgård ovre i Abdahrul. Er du gal, hvor ligger Abdahrul langt væk! Så langt, faktisk, at det meste er helt anderledes end her.
Folk kommer rejsende til købmandsgården på kamel, Fadul og Lamia går ikke i skole, og på markedspladsen er der både sabelslugere og tryllekunstnere. Solen skinner altid og alt er godt. Lige indtil de onde mennesker, der bor oppe i bjergene begynder at hærge i byen. Og da Fadul og Lamias købmandsfar en dag bliver snydt af de onde, så vandet driver, kan det nok være, at børnene tager affære.
De forsvinder op i den blå luft og gennemlever alverdens farer: Flyvende tæpper og forkølede flyveøgler, farlige forgiftninger og fritsvævende flugtplaner … kort sagt: Hele fadæsen.
Denne udgave af Fadul og hele fadæsen er revideret af forfatteren og nyillustreret af Peter Bay Alexandersen. Til de 7-12-årige - som højtlæsning eller selvlæsning.
"Der er både tryllekunstnere og flyveøgler, tyske sabelslugere, bøllede banditter og saftige kraftudtryk i en historie, der i fortællestil placerer sig i traditionen fra Ole Lund Kierkegaard."
– Kim Skotte, politiken

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Fadul og hele fadæsen

Fadul og hele fadæsen