Fælden Forstør

Fælden (e-bog, epub)

Af: Marco Leino

Forlag: Forlaget Klim
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 403
Dato for udgivelse: 2015-04-15
Udgivelse: 1. elektroniske udg.
Oversætter: Birgita Bonde Hansen
ISBN-13: 9788771296037
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 594 KB
Filversion: 3.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable
Kriminalinspektør Juha Viitasalo får endelig ram på en af narkobosserne, Reino Sundström, men i fængslet fortæller han desværre om detaljer i fortiden, som Juha ikke vil have frem.

Flere detaljer

Inden for 10 minutter på e-mail

49,50 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Vesa Levola hjælper meget modvilligt sin far med hans narkoforretninger, og da faderen bliver skudt gennem hovedet, forlanger forbryderne, at Vesa skal arbejde hans gæld af. Og de er ikke tilfreds bare med penge. Kriminalinspektør Juha Viitasalo får endelig ram på en af narkobosserne, Reino Sundström, men i fængslet fortæller han desværre om detaljer i fortiden, som Juha ikke vil have frem. Og så starter den største narkotransport nogensinde fra Rusland gennem Finland til Europa. Marko Leino fortæller en grusom historie, som involverer nedslidte strømere, de nederste lag i forbryderverdenen og narkobaronerne selv. Der er ingen nåde i spillet, der er altid nogen, der vil tjene pengene. Og nogen betaler prisen, enten med deres eget liv eller deres families. Drømmene om hurtig rigdom forvandles til hurtig død, men ubetalte regninger skal altid betales. "Marko Leino må have en hård hund siddende i sin sjæl lige oven på det punkt, hvor følsomheden er placeret. Han skriver som et stykke godt brugt sandpapir, rammer præcist både smertens og kærlighedens ømme punkter. Ja, undskyld mig, men jeg kneb en tåre på sidste side." Bente Wiik, Fyens Stiftstidende "'Fælden' [skal] også fremhæves for sin intrigante tæft, spænding og tempo. Vi forlader politimanden Viitasalo klogere og ensommere end ved start, turen hertil har været hård og grusom. Læs selv efter." Bo Tao Michaëlis, Politiken "Der er ingen happy end, der er ikke engang en ende, og derfor er 'Fælden' en uhyggelig, troværdig og vedkommende kopi af virkeligheden. Marko Leino skriver godt nok fiktion, men det skrevne er så råt i sin form, så meget skåret ind til benet, at det ligner fakta og farlige realiteter." ***** Merete Reinholdt, Berlingske "Det internationale plot er imponerende komplekst og detaljeret, og Marko Leino synes også at have enten stor viden eller solid fantasi, for så vidt angår russisk narkoproduktion og toldarbejdet mellem Rusland og Finland." Arne Hardis, Weekendavisen "... man får unægtelig en del at vide om teknikkerne i narkosmugling og om de mere lyssky sider af finsk erhvervsliv." Lars Ole Sauerberg, Jyllands-Posten "Rigtigt spændende og velkomponeret gangsterkrimi med mange aktører i et plot om narkohandel. Trøstesløs, nådesløs og barsk historie." Birgita Bonde Hansen, Lektørudtalelse

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Fælden

Fælden

Kriminalinspektør Juha Viitasalo får endelig ram på en af narkobosserne, Reino Sundström, men i fængslet fortæller han desværre om detaljer i fortiden, som Juha ikke vil have frem.