Falken og Falkoneren Forstør

Falken og Falkoneren (e-bog, epub)

Af: Liv Mørk

Forlag: Touchbooks
Format: epub
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 2014-03-20
Udgivelse: 2
Medforfattere: Liv Mørk, Merete Pryds Helle, Morten Søndergaard
ISBN-13: 9788793059078
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 665 KB
Filversion: 2.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable
Krimi af Liv Mørk, det vil sige forfatterparret Merete Pryds Helle og Morten Søndergaard. Falken og falkoneren handler om grusomme jagter, og hvor svært det kan være at hævne sig på meget magtfulde mennesker.

Flere detaljer

Inden for 10 minutter på e-mail

Formater / udgaver

Hardback
99,95 kr
epub
103,15 kr
zip_mp3
87,95 kr

103,15 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Velturneret krimi om jagt og terror og om den skinbarlige ondskab. Adrenalinet pumper i kroppen på både jæger og bytte. Men det bytte, bogens jægere jager, er noget usædvanligt - og det har ikke en chance. Under anden verdenskrig hævnede seks klosterskoledrenge sig på de munke, der havde forgrebet sig på dem, og lavede ved den hævn en pagt, der for altid bandt dem sammen. De bliver alle meget magtfulde mænd, der mener at deres rigdom og magt giver dem retten til bl.a. at straffe de mennesker, der kommer i vejen for dem. Det gælder blandt andet en ung dansk mand, der lader sig lokke af en af mændenes døtre. Han bliver straffet, men bruger hele sit liv på at udtænke en raffineret hævn, og er ikke bange for at bruge andre som redskaber til at udføre hævnen. Først da en kvinde på Jagtstien ved Grib Skov finder en mand med 200 blyhagl i kroppen på sit dørtrin, bliver politiet opmærksom på, at der er noget helt galt i Grib Skov. Det er en sag for Emily Zakkariasen fra drabsafdelingen. Hun har fået en ny makker, Jakob, der har høje tanker om sig selv. Emilys far, den blinde aflytter Zak, har i sin kælder også fået en makker, da man mener det i disse tider er vigtigt at have en arabiskkyndig ansat. Zak er ikke enig, han kan sagtens høre på stemmelejet om der tales om bomber eller fødselsdagsgaver.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Falken og Falkoneren

Falken og Falkoneren

Krimi af Liv Mørk, det vil sige forfatterparret Merete Pryds Helle og Morten Søndergaard. Falken og falkoneren handler om grusomme jagter, og hvor svært det kan være at hævne sig på meget magtfulde mennesker.