Farvelæg Afrika Forstør

Farvelæg Afrika (e-bog, pdf)

Af: Pia Ribberholt

Forlag: Forlaget Mellemgaard
Format: pdf
Sprog: Dansk
Serietitel: Malebog
Sideantal: 88
Dato for udgivelse: 2016-12-15
Udgivelse: 1.
ISBN-13: 9788771903669
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 73922 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: pdf
En malebog for voksne med skønne grafiske tegninger i moderne udtryk. Farvelæg Afrika inviterer på en eventyrlig rejse til Afrika for hele familien.

Flere detaljer

Inden for 10 minutter på e-mail

57,75 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

En malebog for voksne med skønne grafiske tegninger i moderne udtryk. Farvelæg Afrika inviterer på en eventyrlig rejse til Afrika for hele familien. Tag med til de imponerende pyramider, og besøg kontinentets højeste bjerg, Kilimanjaro. Afrikas natur og dyreliv hører til klodens smukkeste, så kom med på safari og se de mange vilde dyr og de eksotiske planter. Der er giraffer, næsehorn, geparder, flodheste, løver, strudse og mange, mange flere. Der er også de skønneste blomster og træer, og som om det ikke var nok, så er der også det afrikanske kunsthåndværk som masker og krukker. Det hele venter bare på at blive farvelagt, og alle kan være med, for både børn og voksne vil opleve, hvordan glæden og roen breder sig, når man bliver opslugt af arbejdet. Om forfatteren: Pia Ribberholt er uddannet sygehjælper og selvlært tegner, illustrator og maler. Hun har forfattet og illustreret billedbøger med myldretegninger. Hun illustrerer desuden undervisningsmaterialer til folkeskolen. Hun er også maler og har deltaget på censurerede udstillinger. Hun har været nomineret til Orlaprisen.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Farvelæg Afrika

Farvelæg Afrika

En malebog for voksne med skønne grafiske tegninger i moderne udtryk. Farvelæg Afrika inviterer på en eventyrlig rejse til Afrika for hele familien.