Feedback (Ebog, Pdf, Dansk)

Forfattere: Lotte Rienecker, Jesper Bruun


Forlag: Samfundslitteratur
Format: pdf
Type: Ebog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788759322727
Udgivelsesdato: 14-05-2013
Serie: Universitetspædagogik
Serienummer: Kapitel 4.6.1.
Fagredaktør: Lotte Rienecker, Peter Stray Jørgensen, Jens Dolin, Gitte Holten Ingerslev
Sideantal: 44 Sider
Filtype: pdf
Filstørrelse: 7668 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Kort beskrivelse
Universitetspædagogik rummer erfaringsbaserede og forskningsrelaterede forslag til, hvordan man tilrettelægger, gennemfører, evaluerer og videreudvikler egen undervisningspraksis inden for de rammer som universitetet og forskningsbaseringen danner om undervisningen.
Formater / udgaver
43,70 kr
45,20 kr
PRIS
43,70 kr

Levering : Straks (Leveres på e-mail)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

God undervisning på universitetet er orienteret mod de studerendes læring. Læringsaktiviteter i undervisningen og mellem undervisningsgangene spiller derfor en stor rolle i universitetspædagogik.

Universitetspædagogik rummer erfaringsbaserede og forskningsrelaterede forslag til, hvordan man tilrettelægger, gennemfører, evaluerer og videreudvikler egen undervisningspraksis inden for de rammer som universitetet og forskningsbaseringen danner om undervisningen - hvad enten det drejer sig om traditionelle forelæsnings- og vejledningsaktiviteter, case- og projektarbejde eller e-læring.

Forfatterne giver desuden den enkelte underviser redskaber til at overveje sit læringsteoretiske fundament.

Bogens hovedafsnit:

- Universitet som ramme - Læring og forskningsbaseret undervisning - Planlægning af kurser og lektioner - Gennemførelse af selve undervisningen - Vejledning - Eksamen og evaluering - Undervisningsudvikling for universitetsundervisere.

Vi udleverer ikke undervisereksemplarer af denne bog. Universitetspædagogik findes også i engelsk oversættelse: University Teaching and Learning http://samfundslitteratur.dk/bog/university-teaching-and-learning

Anmeldelser (0)