Fermentering Forstør

Fermentering (e-bog, pdf)

Af: Leif Bøgh-Sørensen

Forlag: Samfundslitteratur
Format: pdf
Sprog: Dansk
Serietitel: Konserveringsteknik 2
Sideantal: 13
Dato for udgivelse: 2013-08-26
Nr. i serien: Kapitel 10
Udgiver: Biofolia
Medforfattere: Leif Bøgh-Sørensen, Peter Zeuthen
ISBN-13: 9788791319747
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 224 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: pdf
Kapitel 10 i Konserveringsteknik 2 (978-87-91319-64-8): Konserveringsteknik 2 omhandler de forskellige konserveringsmetoder, der bruges i industriel levnedsmiddelproduktion. Bogen gennemgrå kapitelvis principperne for tørring, røgning, saltning...

Flere detaljer

Inden for 10 minutter på e-mail

6,90 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Kapitel 10 i Konserveringsteknik 2 (978-87-91319-64-8): Konserveringsteknik 2 omhandler de forskellige konserveringsmetoder, der bruges i industriel levnedsmiddelproduktion. Bogen gennemgrå kapitelvis principperne for tørring, røgning, saltning, kemisk konservering, fermetering, varme- og strålekonservering. Ved hver metode beskrives den anvendte teknologi, de kemisk/fysiske principper for konserveringen og endelig gives der eksempler på relevante levnedsmidler. Bogen kan anvendes både som lærebog og opslagsværk. Der er desuden et meget omfattende stikordsregister. Se også Konserveringsteknik 1.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Fermentering

Fermentering

Kapitel 10 i Konserveringsteknik 2 (978-87-91319-64-8): Konserveringsteknik 2 omhandler de forskellige konserveringsmetoder, der bruges i industriel levnedsmiddelproduktion. Bogen gennemgrå kapitelvis principperne for tørring, røgning, saltning...