Flere snakkepakker Forstør

Flere snakkepakker (e-bog, epub, drm)

Af: Lotte Salling

Forlag: Dafolo A/S
Format: epub, drm
Sprog: Dansk
Sideantal: 141
Dato for udgivelse: 2016-04-01
ISBN-13: 9788771604672
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 11137 KB
Filversion: 3.0
Kopibeskyttelse: AdobeDRM
Rettigheder: Kopi: 10, Print: 211
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable
Snakkepakkerne i denne bog er spækket med sprogstimulerende aktiviteter for de cirka 3-8-årige børn i børnehave og indskoling.

Flere detaljer

Inden for 10 minutter på e-mail

391,90 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Snakkepakkerne i denne bog er spækket med sprogstimulerende aktiviteter for de cirka 3-8-årige børn i børnehave og indskoling. Formålet er at få gang i snakken og udfordre børnenes sprog og tænkning samt igennem dialog og varierede aktiviteter at fremme børnenes ordforråd og interesse for skriftsproget. Et alsidigt fokus på både sprog, krop, natur og kulturelle udtryksformer gør desuden bogen oplagt til brug i arbejdet med de pædagogiske læreplaner. Bogen er en opfølgning til Snakkepakker sprogudviklende aktiviteter til hele året, der udkom i 2013. Den kan dog bruges uafhængigt af den første udgivelse, da den indeholder helt nye emner og opgaver. Det overordnede tema er kroppen, som igennem bogens snakkepakker italesættes med remser, sange og sprogopgaver om vores sanser, følelser, tanker og kropsdele. Bogen er et bud på struktureret, tematisk sprogarbejde, der sigter mod at være både nemt at bruge for de voksne og inspirerende at deltage i for børnene. De færdige emnepakker er en praktisk håndsrækning til voksne, som gerne vil give børn sproglige udfordringer med særligt fokus på glæden ved at høre og bruge sproget i en kreativ, legende og dialogisk sammenhæng. Bag bogens remser, sange og sprogaktiviteter står forfatter og bevægelsespædagog Lotte Salling. Bogen er finurligt illustreret af Tom Kristensen.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Flere snakkepakker

Flere snakkepakker

Snakkepakkerne i denne bog er spækket med sprogstimulerende aktiviteter for de cirka 3-8-årige børn i børnehave og indskoling.