Flugten fra Sicilien/Frejas skjulte drøm Forstør

Flugten fra Sicilien/Frejas skjulte drøm (e-bog, epub)

Af: Sharon Kendrick

Forlag: Harlequin
Format: epub
Sprog: Dansk
Serietitel: Julia
Dato for udgivelse: 2015-06-01
Medforfattere: Sharon Kendrick, Natasha Oakley
ISBN-13: 9789150785371
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 1888 KB
Filversion: 2.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable

Inden for 10 minutter på e-mail

65,40 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Flugten fra Sicilien

Når ønsket om frihed og uafhængighed har førsteprioritet, er det ikke spor smart at forelske sig i den mest mandschauvinistisk, dominerende og egocentrerede ørkensheik i Europa. Men det er lige præcis, hvad Rosa Corretti gør, efter hun er stukket af fra sine lige så mandschauvinistiske og dominerende brødre på Sicilien.

Efter en festlig bytur bliver det umage par nødt til at kaste sig ud i et midlertidigt fornuftægteskab, for at slippe for konsekvenserne af deres vilde nat. Men kan to så forskellige individer bo under samme tag uden at slå hinanden ihjel, når det eneste, de har til fælles, er skamfulde hemmeligheder og varmblodig lidenskab?


Frejas skjulte drøm

Daniel Ramsays problemer med sin teenagedatter får Freja til at mindes sin egen ungdom. Nok var Freja vild, men inderst inde drømte hun om prinsen på den hvide hest og det helt store bryllup. Det var nu engang hendes måde at flygte fra tilværelsens problemer på. Nu er hun voksen, smuk og succesfuld, og hun ved, at hun kan hjælpe Daniel og hans datter.
Freja er dog bange for at komme for tæt på, hun har jo stadig sine egne hemmeligheder, godt gemt af vejen. Men kan det virkelig tænkes, at hun efter alle disse år, endelig har truffet en mand, der kan se lige ind i hendes hjerte?

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Flugten fra Sicilien/Frejas skjulte drøm

Flugten fra Sicilien/Frejas skjulte drøm