Fødevarer og kvalitet: - råvarer og forarbejdning (Ebog, Pdf, Drm, Dansk)

Forfattere: Gitte Gross, Karin Østergaard, Marianne Furbo, Søren Rabek Østergaard, Marianne H. Moustgaard, Lars Kristensen, Jette Nielsen, Richard Ipsen, Kenneth Højgaard, Ulla Uebel, Åse Solvej Hansen, Lise Justesen, Jane Ninau Mønster, Anders Mølbak Jensen, Jens G. Therkelsen


  • Forlag: Nyt Teknisk Forlag
  • Format: pdf, drm
  • Type: Ebog
  • Sprog: Dansk
  • ISBN-13: 9788757132564
  • Udgave: 2. udgave
  • Udgivelsesdato: 01-07-2011
  • Sideantal: 573 Sider
  • Filtype: pdf
  • Filstørrelse: 7596 KB
  • Kopibeskyttelse: AdobeDRM
PRIS
502,90 kr

Levering: Straks (Leveres på e-mail)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

  = Emner
  = Sektioner
  = Kategorier
  = Kampagner

Beskrivelse

Fødevarer og kvalitet er det teoretiske fundament for professionsbachelorer i ernæring og sundhed samt for fødevareteknolog- og ernæringsteknologuddannelserne.

Bogen behandler fødevaregrupper ud fra deres funktionelle, ernæringsmæssige, sensoriske, hygiejniske og holdbarhedsmæssige kvaliteter . både som råvarer og forarbejdede produkter.

Anmeldelser (0)