Fødevarer og kvalitet: - råvarer og forarbejdning (E-bog, Pdf, Drm, Dansk)

Af: Gitte Gross

Forlag: Nyt Teknisk Forlag
Format: pdf, drm
Sprog: Dansk
Sideantal: 573
Dato for udgivelse: 2011-07-01
Udgivelse: 2. udgave
Medforfattere: Gitte Gross, Karin Østergaard, Marianne Furbo, Søren Rabek Østergaard, Marianne H. Moustgaard, Lars Kristensen, Jette Nielsen, Richard Ipsen, Kenneth Højgaard, Ulla Uebel, Åse Solvej Hansen, Lise Justesen, Jane Ninau Mønster, Anders Mølbak Jensen, Jens G.
ISBN-13: 9788757132564
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 7596 KB
Kopibeskyttelse: AdobeDRM
Rettigheder: Kopi: 10, Print: 859
Bogtype: Ebog
Filtype: pdf

Inden for 10 minutter på e-mail

481,25 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Fødevarer og kvalitet er det teoretiske fundament for professionsbachelorer i ernæring og sundhed samt for fødevareteknolog- og ernæringsteknologuddannelserne. Bogen behandler fødevaregrupper ud fra deres funktionelle, ernæringsmæssige, sensoriske, hygiejniske og holdbarhedsmæssige kvaliteter . både som råvarer og forarbejdede produkter.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Fødevarer og kvalitet: - råvarer og forarbejdning

Fødevarer og kvalitet: - råvarer og forarbejdning