Forliset Forstør

Forliset (e-bog, epub)

Af: Hans Lyngby Jepsen

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 92
Dato for udgivelse: 2017-12-06
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
ISBN-13: 9788711595121
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 406 KB
Filversion: 3.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable

Inden for 10 minutter på e-mail

60,70 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Den unge sømand Hugo har taget hyre på skibet Emilie, der sejler med last på de store verdenshave. Hugos drøm om at sejle rundt i hele verden er gået i opfyldelse. Livet til søs er ikke uden fare, for Anden Verdenskrig hærger Europa og handelssøfolkene skal passe på miner, der skvulper rundt på havet. Men selv om farene lurer i havoverfladen, er Hugo fast besluttet på ikke at lade sig kue og i stedet give sig hen til eventyret.
Hans Lyngby Jepsen (1920-2001) var en dansk skønlitterær forfatter. Han blev født på en fattiggård i Aalborg, hvor hans far var forstander, men flyttede fra byen efter studentereksamen for at studere på Polyteknisk Læreanstalt i København. I 1943 debuterede han med en novelle i Politiken. To år efter udkom hans første novellesamling og i 1946 debuterede han som romanforfatter.
I perioden 1964-88 boede han på Sicilien. Øen, dens folk og landskaber blev en stor inspirationskilde for forfatteren, der med kærlig humor og den fremmedes distance skildrede dette særegne folkefærd. Efter 1988 boede han henholdsvis i København, på Frederiksberg og i Nordjylland.
Hans Lyngby Jepsen bestred indflydelsesrige poster i både Dansk Forfatterforening og Danske Skønlitterære Forfattere, og var i det hele taget en kendt og anerkendt skikkelse i det litterære landskab.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Forliset

Forliset