Forskellen er ens Forstør

Forskellen er ens (e-bog, epub)

Af: Hank Janson

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 125
Dato for udgivelse: 2017-12-06
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
Oversætter: Carl Blechingberg
ISBN-13: 9788711687673
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 1723 KB
Filversion: 3.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable

Inden for 10 minutter på e-mail

43,10 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Hun giftede sig med den forkerte tvilling og gjorde kur til den anden. Resultatet var katastrofalt. For mens den ene tvilling var blid og god, så var den anden optændt af had til sin bror.
Hank Janson, The Chicago Chronicles fandenivoldske politireporter, fik hænderne fulde, da han blev inddraget i sagen – for det var en sag, der endte med denne tvillings frygtelige død. Men hvem af de to var det, der var død?
Hank Janson er pseudonym for den engelske forfatter Stephen Daniel Frances, der gav hovedpersonen i sin populære serie af hårdtslående thrillere samme navn. Den første roman om Hank Jansons eventyr i England og USA‘s kriminelle underverden udkom i 1946, og bøgernes storhedstid fortsatte op igennem 1950‘erne, hvor de blev oversat til adskillige sprog og solgt i millioner af eksemplarer. Hank Janson er en hårdkogt reporter, der ikke er bleg for at dykke ned i storbyens dystre underverden, hvor nådesløse gangstere, kæphøje håndlangere og hurtige damer lever efter gadens love – og ofte lader livet for dem.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Forskellen er ens

Forskellen er ens