Forsvareren - Ebbe Mogensen: Om elitesoldaten, stjerneadvokaten og retssager, der skrev Danmarkshistorie Forstør

Forsvareren - Ebbe Mogensen: Om elitesoldaten, stjerneadvokaten og retssager, der skrev Danmarkshistorie (e-bog, epub)

Af: Henrik Tüchsen

Forlag: Gyldendal
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 250
Dato for udgivelse: 2011-10-21
Udgiver: Gyldendal Business
Medforfattere: Henrik Tüchsen, Ole Andersen
ISBN-13: 9788702119039
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 3025 KB
Filversion: 2.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable

Inden for 10 minutter på e-mail

68,75 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Han bliver kaldt både ”stjerneadvokat” og ”Bagmandspolitiets hårdeste modstander” i medierne, den garvede forsvarsadvokat Ebbe Mogensen, der i årtier har kæmpet i retssalene for bl.a. kendte erhvervsfolk, der tiltales for økonomisk kriminalitet: Kurt Thorsen, Per Villum Hansen, Bjørn Stiedl, Michael Ljungmann, Kay Wilhelmsen, Klaus Riskær Pedersen for blot at nævne nogle få klienter.

Ebbe Mogensen tilbringer fire ud af ugens fem dage i retten, hvor hans skarpe tunge, benhårde forsvar og ikke mindst taktiske evner har gjort ham til et forbillede, ja næsten en levende legende, for mange kolleger - og flere af hans sager vil forblive i historiebøgerne. Selv om økonomisk kriminalitet er hans speciale, har en af hans største forsvarssager nogensinde været forsvaret af reserveofficer Annemette Hommel, der under stor mediebevågenhed blev kaldt hjem fra Irak, tiltalt for tortur. Hommel-sagen blev med knivskarpe angreb på Forsvarets topfolk en personlig sag for Ebbe Mogensen, det var payback time: Han er uddannet officer med top-karakterer, men forlod i sin tid Forsvaret og sagde farvel en lysende karriere efter et bittert opgør med den absolutte militære top.

I bogen afslører han for første gang, hvordan han strategisk arbejder med sine sager, og bogen opruller historierne bag nogle af de mest spændende og til tider dramatiske sager, som han har været forsvarer i. 

Men hvem er Ebbe Mogensen, når han har lagt forsvarerens røde kappe og sætter kursen mod hjemmet nord for København? For første gang fortæller Ebbe Mogensen åbent om sin opvækst, sine ambitioner og lynkarriere i Forsvaret, og bogen tegner et dybt personligt portræt af Danmarks nok tungeste forsvarsadvokat i mands minde.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Forsvareren - Ebbe Mogensen: Om elitesoldaten, stjerneadvokaten og retssager, der skrev Danmarkshistorie

Forsvareren - Ebbe Mogensen: Om elitesoldaten, stjerneadvokaten og retssager, der skrev Danmarkshistorie