Frøken Leonora Forstør

Frøken Leonora (e-bog, epub)

Af: Inger Bentzon

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 268
Dato for udgivelse: 2017-09-06
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
ISBN-13: 9788711765968
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 949 KB
Filversion: 3.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable

Inden for 10 minutter på e-mail

Formater / udgaver

Hæftet
217,45 kr
epub
60,70 kr

60,70 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

"Det var ikke til at bringe Leonora ud af fatning: da hun sad med den franske dronning, og dennes hofdame fortalte, at intet i slottet var så skønt som hendes majestæts hænder, tog Leonora ganske roligt hendes hånd, trak handsken af den og kyssede den; lettede også på det fine klæde, der dækkede dronningens bryst og beundrede hende hals og barn – hun var kort sagt hjemme i kongesale."
Inger Bentzons roman "Frøken Leonora" fortæller om en af de mest interessante og beundrede kvindeskikkelser i det danske kongehus, nemlig Christian den Fjerdes yndlingsdatter, Leonora Christina, fra den spæde barndom til ægteskabet med Corfitz Ulfeldt og de frygtelige følger af hans forræderi!
Den danske forfatter Inger Bentzon (1886-1971) står bag en lang række børne- og ungdomsbøger. Inger Bentzons bøger præsenterer os for børn og unge i alle aldre, rige såvel som fattige, landsbyboere såvel som byboere. Hendes historier er ikke bare underholdende og alsidige, men de giver også et spændende indblik i livet i Danmark i første halvdel af 1900-tallet og årene lige efter 2. verdenskrig.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Frøken Leonora

Frøken Leonora