Fugle flyver hjem Forstør

Fugle flyver hjem (e-bog, epub)

Af: Ole Henrik Laub

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 503
Dato for udgivelse: 2017-03-16
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
ISBN-13: 9788711701218
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 950 KB
Filversion: 3.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable

Inden for 10 minutter på e-mail

Formater / udgaver

epub
60,70 kr
zip_mp3
122,40 kr

60,70 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Ole Henrik Laubs slægtsroman om familien Stork slutter i efterkrigstidens Århus, nærmere betegnet Åbyhøj. Her oplever vi hverdagen efter 2. verdenskrig gennem Frederik Stork og hans søn Adams øjne. Adams mor dør, da han er lille, og resten af hans liv er præget af problemer særligt i forhold til kvinder. Venskabet til den vilde og dominerende Hilding fylder derfor meget i hans svære ungdom, som fører ham ad ukendte stier både menneskeligt, kunstnerisk og i hans forhold til det modsatte køn.
"Fugle flyver lavt" afslutter Ole Henrik Laubs fortælling om Stork-slægten, som startede helt tilbage i 1890‘erne med den charmerende kræmmer og kvindebedårer Konrad Stork.
Ole Henrik Laub (f. 1937) er en dansk forfatter, der har udgivet både noveller, romaner, børnebøger, hørespil og skuespil. Hans forfatterskab er præget af en realistisk stil, og mange af hans værker er blevet oversat til fremmedsprog. Ole Henrik Laub har modtaget en lang række prestigiøse stipendier og legater heriblandt Statens Kunstfonds store legat og treårige stipendium.
Ole Henrik Laubs saga om Stork-slægten starter med kræmmeren Konrad Stork i 1890 og slutter i efterkrigstidens Århus med Frederik og hans søn Adam Stork. Undervejs tegnes både et portræt af slægten Stork og et portræt af landet Danmark, som det var engang, og som det nok altid vil være.
Serien består af romanerne "Alle himlens farver", "Fjolsernes konge" og "Alle fugle flyver hjem". Hvert bind kan læses uafhængigt af de andre. Ole Henrik Laubs saga om Stork-slægten starter med kræmmeren Konrad Stork i 1890 og slutter i efterkrigstidens Århus med Frederik og hans søn Adam Stork. Undervejs tegnes både et portræt af slægten Stork og et portræt af landet Danmark, som det var engang, og som det nok altid vil være. Serien består af romanerne "Alle himlens farver", "Fjolsernes konge" og "Alle fugle flyver hjem". Hvert bind kan læses uafhængigt af de andre.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Fugle flyver hjem

Fugle flyver hjem